Știri

Șofer de camion român beat blocat de poliție în Italia

Conform ilgazzettino.it, un șofer de camion român beat, care abia se mai ținea pe picioare, a fost blocat de poliția italiană pe autostrada 47 Valsugana.

Intervenția providențailă a poliției locale din Bassano, care a blocat un șofer de camion român beat aflat la volanul unui camion, a limitat producerea unui accident cu urmări grave.

Șofer de camion român beat blocat de poliție în Italia

Poliția locală din Bassano a primit un apel de urgență în legătură cu doi șoferi de camion aflați în zona de servicii de pe autostrada 47 Valsugana, unul dintre aceștia părea să consume alcool.

Imediat, o patrulă a poliției din Carpane a plecat spre locul indicat de persoana care a efectuat apelul de urgență, reușind să intercepteze și să se oprească în condiții de siguranță în localitatea Forte Tombion, la nord de Cismon del Grappa, camionul care venea din Olanda.

VEZI ȘI: Asociația FNTR salută crearea “Alianței Rutieră”

La volanul camionului se afla un șofer de camion începător, de naționalitate română, aflat într-o stare avansată de ebrietate, căruia îi era greu să stea în picioare. Supus testului cu etilotestul, acesta a ieșit pozitiv, indicând valori cu mult mai mari decât cele admise de lege. Pentru a demara investigațiile, ofiterii de poliție italieni au cerut ajutorul unui interpret.

Șoferului de camion român i s-a deschis dosar penal, și riscă o amendă foarte mare sau chiar închisoare!

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button