Știri

Sofer de camion roman retinut in Anglia pentru transport ilegal de imigranti

Intr-o perioada de haos pe ambele maluri ale Canalului Manecii cauzata de imigrantii ilegali din Calais, un sofer roman a fost descoperit in West Midlands ca transporta sase imigranti ilegali.

Conform site-ului britainfirst.org, politia britanica a retinut in data de 11 august un sofer de camion roman dupa ce in semiremorca camionului sau au fost descoperiti sase imigranti ilegali pe care acesta ii ajutase sa intre in Regatul Unit.

Conform site-ului britainfirst.org, politia din West Midlands a primit un apel de urgenta in data de 11 august, de la o persoana care i-a vazut pe cei sase imigranti sarind din semiremorca camionului in apropiere de autostrada M6, langa Walsall.

Sofer de camion roman retinut in Anglia pentru transport ilegal de imigranti

La fata locului, ofiterii din cadrul Central Motorway Police Group (CMPG) a arestat trei persoane, care se presupune ca sunt vietnameze, precum si pe soferul de camion roman in varsta de 36 de ani. Politia a derulat o actiune fulger de cautare in zona, in urma careia au mai fost depistate si celelalte trei persoane, ce se presupune ca sunt de origine iraniana.

Cele sase persoane au fost puse sub acuzare pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat in timp ce soferul de camion roman este acuzat de ajutor dat imigrantilor de a intra ilegal in Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button