Știri

Șofer francez de camion prins că circula cu 131 km/h pe autostradă A71

Un șofer francez de camion a fost amendat de poliția franceză din zona Puy-du-Dome, după ce acesta a fost surprins de radar că circula cu 131 km/h. În total, șoferul a comis 20 de infracțiuni.

În timp ce sindicatele se luptă pentru drepturile șoferilor de camion din Franța, există și angajați care se încăpățânează să iasă în față în mod negativ.

Șofer francez de camion prins că circula cu 131 km/h pe autostradă A71

În timpul unui control rutier în Puy-du-Dome, un șofer francez de camion, în vârstă de 26 de ani, a fost oprit pentru că circula cu viteză. Pe o limită de 90km/h, acesta a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 131 km/h un tronson al autostrăzii A71.

Dar polițiștii au avut o surpriză atunci când l-au oprit. Șoferul a spus că a fost luat de val și a accelerat prea tare, motiv pentru care polițiștii au decis să verifice activitatea acestuia pe ultimele 28 de zile.

Astfel, polițiștii au descoperit 13 încălcări ale legii cu privire la timpul de muncă și odihnă. S-a demonstrat că șoferul a condus, peste timpul maxim, fără să respecte pauzele de condus, și fără a avea un card în tahograf.

VEZI ȘI: ASFINAG a finalizat lucrările de reconstrucție a podului Innbrücke de pe A12

Întrebat de polițiști de ce a procedat în așa fel, șoferul a declarat că nu a mai folosit cardul pentru a încerca să deducă orele în plus lucrate până atunci. Totodată, polițiștii au identificat și alte infracțiuni, inclusiv o altă depășire a vitezei regulamentare cu peste 30 km/h față de limita legală.

Din aceeași categorie...

Back to top button