Șofer italian de camion prins cu 48 de kilograme de droguri în Germania

Șofer italian de camion prins cu 48 de kilograme de droguri în Germania
Un șofer italian de camion a fost prins cu 48 de kilograme de droguri, aceasta fiind una dintre cele mai mari capturi din ultimii ani, din regiunea Baden-Württemberg.

Vineri, 8 mai, poliția germană a primit mai multe apeluri de urgență privind comportamentul periculos și agresiv în trafic al unui șofer, aflat la volanul unui camion înmatriculat în Italia, care circula pe autostrada A6.

Șofer italian de camion prins cu 48 de kilograme de droguri în Germania

În urma apelurilor, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție, care au interceptat și oprit camionul, condus de un șofer italian, în spațiul de parcare zona Ilshofen-Wolpertshausen.

În timpul controlului, polițiștii au observat că șoferul italian, în vârstă de 42 de ani, avea un comportament ciudat, motiv pentru care au decis să-l testeze pentru droguri, rezultatul fiind pozitiv. La un control amănunțit s-au descoperit câteva grame de cocaină și în cabină, șoferul declarând că drogurile sunt pentru consumul propriu.

Echipajul de la poliția rutieră a chemat în ajutor un echipaj de la departamentul pentru combaterea criminalității și a traficului de droguri din Schwäbisch Hall care au percheziționat tot camionul în vederea prelevării de probe.

VEZI ȘI: Michelin Agilis 3, noua anvelopă de vară pentru autoutilitare, disponibilă și în România

Cu ajutorul unui câine antrenat să depisteze droguri, polițiștii au descoperit într-una din cutiile de depozitare ale semiremorcii aproximativ 48 de kilograme de cocaină și heroină. Substanțele, în valoare de câteva milioane de euro, erau ținute în două valize de călătorie și erau deja porționate și pregătite pentru redistribuire către clienți.

Șofer italian de camion prins cu 48 de kilograme de droguri în Germania

Șoferul de 42 de ani a fost reținut pe loc, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă pentru a descoperi și restul rețelei de traficanți, iar controalele în regiune vor fi intensificate.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.