Știri

Șofer italian la un pas de a muri congelat în remorcă camionului său

Un șofer italian a fost la un pas de a muri congelat în remorcă camionului său, în urma unui incident stupid pe o autostradă din Germania.

Un șofer italian a fost găsit de poliție aproape congelat în remorca frigorifică a camionului său. Sâmbătă, 30 ianuarie, acesta circula prin Bavaria și se afla în apropiere de Bad Wörishofen, un oraș din districtul Unterallgäu, regiunea administrativă Șvabia, landul Bavaria, Germania.

Șofer italian la un pas de a muri congelat în remorcă camionului său

Șoferul italian a descoperit o problemă la sistemul de răcire al remorcii frigorifice și a decis să o repare singur. Acesta a urcat în remorcă pentru a rezolva problema, dar o rafală puternică de vânt a trântit ușa remorcii și a fost blocat acolo.

Spre norocul său avea telefonul mobil asupra sa și a reușit să alerteze serviciul de urgență. Conform comunicatului oficial al poliției, șoferul italian nu a vorbit decât în italiană și a fost destul de complicat furnizeze toate datele despre camion și locul exact unde este oprit.

Un echipaj de intervenție al poliției din Bad Wörishofen a reușit să localizeze camionul și a intervenit pentru a-l salva. Acesta a fost găsit într-o stare critică, foarte aproape de un șoc hipotermic și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull reintroduce în gamă remorcile pentru containere interschimbabile

După intervenția medicilor și după ce temperatura corpului său a revenit la normal șoferul italian a fost dus pentru un control suplimentar la spital. Abia după ce medicii au constatat că este totul în regulă și a fost lăsat să-și continue cursa.

Din aceeași categorie...

Back to top button