ȘtiriTop News

Șofer macedonean amendat cu 57.000 de coroane în Danemarca

În fața agenților de control danezi, cel mai bine te conformezi. Acest lucru l-a aflat și un șofer macedonean de camion, care a avut o „întâlnire” costisitoare cu cei de la Tungvognscenter Syd.

Marți, 14 septembrie, după-amiază, un șofer macedonean de camion a fost oprit de agenții Tungvognscenter Syd pentru un control de rutină la Kolding.

Șofer macedonean amendat cu 57.000 de coroane în Danemarca

În urma verificării tehnice a camionului, agenții au constatat că acesta avea montat un dispozitiv pentru a păcăli sistemul AdBlue și era echipat cu un tahograf greșit.

Prin urmare, camionul a fost însoțit într-un atelier service autorizat din Kolding, unde șoferului, care era și coproprietar al companiei de transport care deținea camionul, i-a fost interzis să-și mai continue drumul până la remedierea problemelor depistate.

VEZI ȘI: Amenzi de peste 120.000 de euro date de BAG în luna august

Întrucât se afla în afara orelor de funcționare a băncilor, a trebuit să aștepte până a doua zi, dar patrula a confiscat atât documentele personale ale șoferului, cât și documentele de înmatriculare ale camionului.

Când agenții Tungvognscenter Syd s-a întors la atelier în jurul orei 19.00, n-au mai găsit nici șoferul, nici camionul. Seara, mai târziu, camionul a fost reperat de o patrulă a poliției pe Østjyske Motorvej, fiind adus înapoi la același atelier. După această aventură, poliția a blocat roțile camionului, iar amenda a fost crescută la 57.000 de coroane.

Din aceeași categorie...

Back to top button