ȘtiriTop News

Șofer moldovean de camion dispărut de mai bine de o săptămână

Poliția germană caută un șofer moldovean de camion, în vârstă de 42 de ani, care a dispărut fără urmă marți, 19 aprilie 2022.

Investigațiile ample ale poliției din Paderborn (NRW) au fost până acum fără succes. Contextul dispariției șoferului moldovean rămâne un mister.

Șofer moldovean de camion dispărut de mai bine de o săptămână

Marți, 19 aprilie, în jurul orei 11:00, un șofer moldovean aflat la volanul unui camion înmatriculat în străinătate s-a prezentat la sediul unei companii din Büren. Acesta era încărcat și a trebuit să aștepte să fie descărcat.

Dispărut fără urmă

La un moment dat, șoferul a dispărut, lăsând în camion cheia de contact, alături de alte obiecte personale, precum cartea de identitate, bani și telefoane mobile. Deoarece bărbatul nu s-a întors la camion nici miercuri, 20 aprilie, compania din Büren la care trebuia să descarce a sunat la poliție.

Polițiștii au verificat camere video din zonă și au stabilit că șoferul a părăsit sediul companiei din Büren marți, în jurul orei 14.00, trecând și pe lângă o benzinărie din apropiere. La ora 15:10, pilotul unui planor a trebuit să abandoneze decolarea deoarece o persoană a traversat pista aerodromul din Büren.

VEZI ȘI: Germania investește 700 de milioane de euro pentru parcări de camioane

Conform descrierii făcute de pilot, persoana ar fi trebuit să fie șoferul moldovean de camion dat dispărut. De atunci s-a pierdut orice urmă a acestuia. Rudele bărbatului nu pot explica dispariția, iar cercetările ulterioare nu au adus nicio informație și nici un indiciu al unei infracțiuni.

Căutat cu elicopter și câini

Anchetatorii nu exclud ca bărbatul să se fi rătăcit sau să fi avut un accident.

Joi, poliția a început primele măsuri de căutare cu o unitate canină. Căutarea a fost extinsă vineri, 22 aprilie, în jurul zonei de aerodromului din zonă și a pădurilor adiacente, precum și pe râul Afte, Alme și pe Fürstenberger Straße până la Keddinghauser See. Pe lângă câinii de căutare, a fost folosit și un elicopter de poliție.

Sute de polițiști și câini din cadrul unității Stukenbrock de îngrijire a câinilor de serviciu au căutat în zadar zone de pădure mai dense luni, 25 aprilie 2022.

Cu ajutorul populației, polițiștii speră acum că vor primi noi informații despre locul unde s-ar putea afla șoferul moldovean.

Poliția germană din NRW a publicat și o fotografie a acestuia pe portalul său la rubrica „dispăruți”. În momentul dispariției șoferul purta o geacă de piele neagră, inclusiv un top lejer și blugi, respectiv o șapcă neagră de baseball și pantofi sport de culoare închisă.

Cei care au informații relevante despre acesta pot suna la: 05251/3060.

Știre în curs de actualizare…

Din aceeași categorie...

Back to top button