Știri

Șofer rănit ușor în urma unui accident de camion în München

Șofer rănit ușor și zeci de lăzi cu sticle de bere împăștiate pe drum într-un accident de camion, produs la capătul autostrăzii A 96, în München.

Miercuri dimineață, un camion condus de un șofer de 63 de ani, care circula pe inelul central din München, a intrat în camionul aflat în fața sa, încărcat cu lăzi cu sticle de bere.

Șofer rănit ușor în urma unui accident de camion în München

În urma impactului, șoferul de 63 de ani a fost rănit ușor, iar o cantitate mare de lăzi cu sticle de bere s-au împrăștiat pe ambele benzi, avariind și o altă mașină aflată în trafic.

Șoferul care a provocat accidentul a fost rănit ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior acesta a fost transportat la un spital din Munchen de către un echipaj de ambulanță. Celălalt șofer de camion implicat în accident nu a fost rănit.

VEZI ȘI: Cum a transportat Felbermayr „cârtițele” care sapă cel mai lung tunel feroviar din lume

Pentru a curăța resturile, la fața locului a fost solicitat un încărcător pe roți. După aproximativ trei ore, pompierii au curățat drumul.

Accidentul a provocat un blocaj de trafic de câteva ore la capătul autostrăzii A96. Cauza accidentului și valoarea pagubelor materiale sunt momentan necunoscute.

Din aceeași categorie...

Back to top button