ȘtiriTop News

Șofer român de autoutilitară rănit grav într-un accident rutier pe A 61, în Germania

Un șofer român de autoutilitară a fost rănit grav într-un accident rutier produs pe autostrada A 61, lângă Rheinböllen, în Germania.

În zona de tranziție de la B50 la A 61 în direcția Ludwigshafen, au loc frecvent accidente rutiere cauzate de blocajele de trafic generate de lucrările de construcție a două poduri noi, între nodul rutier Rheinböllen și stația de carburant cu zona de odihnă Hunsrück Ost.

Șofer român de autoutilitară rănit grav într-un accident rutier pe A 61, în Germania

În această dimineață, în jurul orei 9.30, a avut loc un alt accident rutier grav pe segmentul de autostrada A 61 dintre parcarea Hundsheide și nodul rutier Rheinböllen, în direcția Ludwigshafen, produs de un șofer român de autoutilitară, în vârstă de 21 de ani.

Conform martorilor, acesta a depășit pe banda doi coloana de camioane parțial staționată pe prima bandă, iar la un moment dat a încercat să intre între acestea, însă fără să reducă suficient viteza. Din motive care sunt încă neclare, autoutilitara a intrat în plin în spatele unui camion aflat în coadă formată în apropiere de nodul rutier Rheinböllen.

VEZI ȘI: 22 de state UE nu au transpus noile reguli privind detașarea șoferilor

În urma impactului, tânărul șofer român a rămas blocat în vehicul, fiind grav rănit. După ce pompieri au reușit să-l scoată dintre fiarele contorsionate, folosind toate echipamentele de descarcerare, autostrada a fost închisă complet în direcția Ludwigshafen cu aproximativ 1000 de metri înainte de ieșirea spre Rheinböllen, pentru ca elicopterul venit să-l transporte la spitalul din Mainz să poată ateriza.

Șofer român de autoutilitară rănit grav într-un accident rutier pe A 61, în Germania

Din cauza rănilor grave suferite și a pierderilor masive de sânge, viața șoferului a fost pusă în pericol, paramedicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. La ora scrierii acestei știri nu se cunoșteau date suplimentare privind starea medicală a acestuia.

Banda spre sud a fost complet închisă până la ora 12:00, datorită acțiunilor de salvare și degajare a resturilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button