Știri

Șofer român de camion condamnat la închisoare în Marea Britanie

Un șofer român de camion a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie, după a ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

În urmă cu o lună, poliția din Cleveland (Marea Britanie) a reținut doi șoferi de camion, care au condus pe contrasens pe autostrada A19.

Șofer român de camion condamnat la închisoare în Marea Britanie

Conform informațiilor oferite de autorități, șoferii care s-au întâlnit cu camionul au executat manevre de evitare pentru a scăpa de potențialele accidente. Poliția a intervenit rapid și a oprit camionul.

Aceștia au descoperit că în cabină se aflau doi șoferi de camion sub influența alcoolului. Arunas Valacka, în vârstă de 44 de ani din Lituania și Andrei Vasilachi, în vârstă de 59 de ani de origine română. Acum, tribunalul din Cleveland a încheiat procesul, condamnându-i pe cei doi șoferi de camion la câte 12 luni de închisoare, fiecare.

„Acești doi oameni au pus nenumărate vieți în pericol în seara în care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Nu doar că au condus sub influența alcoolului, dar au și intrat pe contrasens pe autostradă. Un număr mare de șoferi au fost nevoiți să execute manevre periculoase pentru a evita o coliziune care ar fi putut genera un număr serios de victime”, a declarat inspectorul Steve Clyburn.

VEZI ȘI: Sindicatele spaniole au anulat apelul cu privire la pornirea unei greve

„Salut decizia instanței care a finalizat cazul cu o sentință cu închisoarea. Acum au suficient timp în spatele gratiilor să se gândească la acțiunile greșite și la faptul că doar norocul a făcut ca aceștia să scape cu viață”, a compleat oficialul unității de operații speciale din Cleveland.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button