Știri

Șofer român, somat să-și elibereze parbrizul în Norvegia

Un șofer român a fost somat de autoritățile din Norvegia să-și elibereze parbrizul de obiectele care împiedicau o vizibilitate optimă în trafic.

Un control al Administrației Drumurilor Publice din Norvegia realizat în Sandmoen, la sud de Trondheim, a găsit un șofer român care conducea un camion cu parbrizul obturat de o mulțime de obiecte.

Șofer român, somat să-și elibereze parbrizul în Norvegia

Nu mai puțin de 9 aparate de bord, un GPS, o cruce, două fanioane, un panou luminat, nouă jucării de pluș și ciucureii unui parasolar textil ocupau o porțiune mai mică sau mai mare din suprafața vitrată.

Inspectorilor nu le-a plăcut acest peisaj, așa că șoferul nu a putut continua drumul până nu a făcut ordine în haosul de pe bord. În plus, el a fost amendat cu 7.500 de coroane deoarece îi lipseau 5 lanțuri. Poliția a fost contactată pentru asistență.

VEZI ȘI: Intervenția curajoasă a șoferului unui camion a salvat o viață, pe un drum din Germania

Administrația Drumurilor Publice din Norvegia nu a dat detalii despre naționalitatea șoferului sau țara de înmatriculare a camionului. Totuși, după fanioanele și panoul din parbriz putem afirma cu mici șanse de a greși că avem de-a face cu un șofer român din nord-vestul țării.

Șofer român, somat să-și elibereze parbrizul în Norvegia

Sursa foto: Norwegian Public Roads Administration

Din aceeași categorie...

Back to top button