infotrafic

Accident rutier grav provocat de un șofer român pe autostrada A61, în Germania

Accident rutier grav provocat de un șofer român de camion într-o congestie de trafic pe autostrada A61 din Germania de trafic.

Pe 1 martie 2022, în jurul orei 8:30, un șofer românde camion a provocat un accident rutier grav într-un ambuteiaj format pe autostrada A61 în direcția Ludwigshafen, imediat după intersecția Laudert, raportează directoratul de trafic din Koblenz.

Accident rutier grav provocat de un șofer român pe autostrada A61, în Germania

Potrivit poliției germane, șoferul român de camion în vârstă de 37 de ani a observat prea târziu sfârșitul coloanei de camioane oprite în ambuteiaj și a intrat în camionul din fața sa, în ciuda frânării de urgență. În urma impactului violent, șoferul român a fost rănit.

VEZI ȘI: Ce vămi pot fi folosite pentru revenirea camioanelor din Ucraina

Deoarece leziunile interne nu au putut fi excluse de către echipajul de salvare care s-a deplasat la fața locului, bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul. Între timp, însă, a reușit să părăsească spitalul, în ciuda numeroaselor vânătăi.

Autostrada A61 a fost închisă în direcția Ludwigshafen până în jurul orei 15:30, pentru operațiunile de salvare și recuperare. În cursul nopții, un accident rutier cu o persoană grav rănită avusese deja loc aproape în același loc. Potrivit poliției germane, între cele două accidente rutiere nu există nicio legătură.

Din aceeași categorie...

Back to top button