Știri

Șoferi de camion atacați de doi hoți pe autostrada A 2 în Germania

Doi hoți înarmați cu spray-uri paralizante și cuțite au atacat săptămâna trecută mai mulți șoferi de camion în parcările Niedergassel și Lipperland Süd de pe A 2 din Germania.

Primul atac a avut loc miercuri, 27 noiembrie, ora 05:30, când un șofer polonez a oprit în parcarea Niedergassel. Chiar în momentul în care a oprit, doi bărbați s-au apropiat de cabină și i-au cerut să tragă vehiculul puțin mai în față pentru a avea și ei loc.

Șoferi de camion atacați de doi hoți pe autostrada A 2 în Germania

În momentul în care polonezul, în vârstă de 51 de ani, a coborât din cabină, acesta a fost atacat cu spray paralizant. Cumva, acesta a reușit să se întoarcă în camion, iar atacatorii au fugit cu o mașină pe autostrada A 2, direcția Dortmund.

Șoferul polonez a reușit să facă o descriere a unuia dintre atacatori: bărbat, circa 30 de ani și cam 165 cm înălțime. Mașina cu care au fugit cei doi era un Mercedes-Benz de culoare închisă, un model mai vechi de 5 – 10 ani.

La câteva ore mai târziu s-a înregistrat încă un atac și tot asupra unui șofer polonez, dar de data aceasta în parcarea Lipperland Süd. Șoferul și-a parcat camionul și a plecat să-și facă mici cumpărături. Când a revenit la mașină era așteptat de doi bărbați care i-au pus cuțiul la gât.

VEZI ȘI: Șofer belgian de camion atacat de un grup de imigranți ilegali în Belgia

Șoferul, în vârstă de 32 de ani, a deschis cabina, de unde cei doi hoți au sustras bani numerar, două telefoane mobile și alte mărunțișuri. Atacatorii au fugit cu un Mercedes-Benz, Clasa C, similar cu vehiculul descris de primul șofer polonez atacat, tot pe A 2.

Al doilea șofer a spus că a fost atact de un bărbat cu înălțimea de 1.85 – 1.90 m, iar al doilea avea cam 1.65 m. Ambii aveau bluze cu glugă și mănuși, iar după accentul cu care vorbeau erau din Europa de Est.

Toți cei care dețin informații despre acești atacatori sunt rugați să sune la numărul de telefon al poliției din zonă 0521 / 545-0.

Din aceeași categorie...

Back to top button