Breaking News

Șoferii autocarelor care au transportat pasagerii sosiți din Wuhan vor primi 10 zile de concediu de odihnă

Șoferii autocarelor companiei Horseman Coaches, care au transportat pasagerii sosiți din Wuhan de pe aeroportul din Brize Norton, din Oxfordshire, vor primi 10 zile de concediu.

Șoferii companiei au menționat că s-au înțeles imediat cu șoferii pentru a realiza o cursă specială. Cele șase autocare au preluat cei 83 de pasageri ai zborului Wuhan-Brize Norton și au străbătut drumurile din Marea Britanie până în Wirral.

Șoferii autocarelor care au transportat pasagerii sosiți din Wuhan vor primi 10 zile de concediu de odihnă

În Wirral, englezii au amenajat o aripă specială a unui spital pentru a-i trata pe cei care au simptome sau sunt bolnavi cu noul coronavirus.

Fiecare autocar a inclus și un medic, însă doi dintre cei șase șoferi nu au purtat niciun fel de protecție. Pasagerii zborului vor fi ținuți în carantină timp de 14 zile și vor fi tratați în cazul în care apar simptome de gripă cauzată de coronavirus.

În același timp, compania Horseman Coaches a ținut să menționeze că toate cele șase autocare vor fi curățate corespunzător, iar mai apoi vor fi retrase din curse pentru o perioadă de 10 zile.

„Departamentul de Sănătate are proceduri clare în ceea ce privește curățarea acestor vehicule. Este parte a unui proces care va avea loc imediat ce autocarele vor reveni la bază. Pot să asigur pe toată lumea că vehiculele vor fi curățate corespunzător”, a declarat unul dintre reprezentanții Horseman Coaches pentru presa din Marea Britanie.

VEZI ȘI: Germania investește 11 miliarde de euro pentru îmbunătățirea transportului feroviar de mărfuri

„A fost o atmosferă pozitivă și toată lumea era bucuroasă că poate pleca din China. Au fost o mulțime de obstacole pentru mulți dintre cei care au fost în avion, dar am reușit să trecem peste ele cu ajutorul autorităților din Marea Britanie și din China”, a declarat unul dintre pasageri.

Din aceeași categorie...

Back to top button