Șoferii de camion britanici amenință cu blocaje de trafic dacă Brexit-ul este amânat

Șoferii de camion britanici amenință cu blocaje dacă Brexit-ul este amânat

Șoferii de camion britanici amenință că vor bloca avioanele, trenurile și drumurile în cazul în care Brexit-ul este amânat.

Un grup de activiști pro-Brexit denumit Brexit Direct Action sugerează faptul că vor sprijini protestul șoferilor de camion britanici în cazul în care Brexit-ul este amânat.

Șoferii de camion britanici amenință cu blocaje de trafic dacă Brexit-ul este amânat

Prin intermediul unei postări pe contul de Twitter, Brexit Direct Actionpovestește cum unii șoferi de camion britanici au contactat organizația, întrebând dacă aceasta îi va sprijini și ajuta în organizarea unui protest național.

VEZI ȘI: IVECO Stralis NP cu LNG a intrat în flota austriecilor de la Gruber Logistics

Răspunzând la tweet-ul postat de Brexit Direct Action, un utilizator Twitter a spus: „Este timpul să ne dăm jos de pe fundurile noastre! Și să facem ceea ce au făcut părinții și bunicii noștri și toate generațiile anterioare ale cetățenilor britanici democrați, atunci când democrația lor a fost amenințată. La urma urmei, am votat pentru Brexit, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă democrația noastră este mortă.”

Brexit Direct Action spune că scopul său este de a organiza și coordona acțiunile împotriva celor a căror intenție este de a întârzia sau chiar opri Brexit-ul.

Statele Membre ale Uniunii Europene pot spune încă nu la o prelungire a Articolului 50, permițându-i Marii Britanii să părăsească Uniunea Europeană pe 29 martie printr-un Brexit fără acord, aplicându-se în mod automat normele Organizației Mondiale a Comerțului (World Trade Organization).

Follow #infotrucker

2 comentarii

  1. Robert

    19/03/2019 at 9:57 PM

    da iesiti odata din UE ca poate asa scapam si noi sa venim sa va aducem marfa la botul calului.Sa veniti voi britanicii pe continent sa va luati marfa si sa stati voi cu frica imigrantilor clandestini

  2. Neluspritz

    21/03/2019 at 9:16 AM

    Unde sa vina colegule? Ei nu sunt în stare sa conducă la ei, darămite sa vina pe continent

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.