Știri

Șoferii de camion riscă amenzi dacă parchează în zona depozitului Amazon din Dortmund

Autoritățile din regiunea Ruhr vor să ia măsuri drastice pentru a împiedica șoferii de camion să mai parcheze pe strada Brackeler din zona centrului logistic Amazon.

Perioada săbătorilor de iarnă înseamnă o creștere substanțială pentru comerțul online, dar în același timp pot apărea și probleme. În ultimele zile, poliția și autoritățile locale din Unna și Dortmund, în regiunea Ruhr, s-au confruntat cu probleme mari de trafic pe strada Brackeler din cauza șoferilor de camion care au parcat în această zonă.

Șoferii de camion riscă amenzi dacă parchează în zona depozitului Amazon din Dortmund

Șoseaua este una cu o limită de viteză de 100 km/h și duce spre băile în aer liber Freibad Stockheide, închise în această perioadă, și face legătura între Unna și Dortmund. În cadrul ultimei acțiuni derulate de poliție au fost găsite peste 40 de camioane care parcau ilegal pe marginea drumului.

Motivul principal este că nu mai sunt locuri în parcul logistic Westfalenhütte, care aparține companiei Amazon.

Poliția din regiune a anunțat că parcarea pe șoseaua Brackeler este interzisă din motive de siguranță. Fiind o șosea cu o limită mare de viteză, 100 km/h, posibilitatea petrecerii unor accidente este extrem de ridicată din cauza camioanelor parcate. Autoritățile locale au anunțat că vor trimite patrule zilnice în zonă pentru amendarea șoferilor care nu respectă decizia.

Reprezentanții Amazon spun că există suficiente locuri de parcare în centrul logistic și în plus au anunțat că fiecare șofer primește ora exactă la care trebuie să vină pentru a încărca marfa.

VEZI ȘI: În 5 luni, platforma Drive4Schenker a intermediat 110.000 de curse

În afara acțiunilor de control, autoritățile locale au montat noi indicatoare care anunță că parcarea și staționarea sunt interzise, au demarat lucrările pentru instalarea de noi lumini stradale pentru a crește vizibilitatea pe timp de noapte și vor amplasa panouri mobile din beton pe zona unde parcau de obicei șoferii de camion.

Reprezentanții primăriei spun că toate acestea vor fi gata până miercuri pentru că în această perioadă de sărbători traficul este oricum în creștere. În plus, începând de miercuri vor intra în vigoare noi restricții pentru magazine și este de așteptat să se înregistreze noi creșteri pentru comerțul online.

Din aceeași categorie...

Back to top button