Știri

Șoferul camionului implicat în accidentul lui Alex Zanardi a fost absolvit de vină

Șoferul camionului implicat în accidentul rutier a lui Alex Zanardi a fost absolvit de vină, în urma studierii expertizei întocmite în cauză.

Pe 19 ianuarie, expertul însărcinat de Parchetul din Siena pentru reconstituirea accidentului rutier, întâmplat pe 19 iunie 2020 în Toscana, între un camion și bicicleta de mână a fostului pilot de F1 Alex Zanardi, a transmis actualizarea anchetei.

Șoferul camionului implicat în accidentul lui Alex Zanardi a fost absolvit de vină

Aceasta a fost solicitată pentru că una dintre ipotezele care au apărut în timpul anchetei a fost că șoferul camionului ar fi vinovat de producerea accidentului rutier, deoarece ar fi tăiat curba, lovindu-l astfel pe fostul pilot de Formula 1.

VEZI ȘI: Condamnări în dosarul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion frigorific în Essex

Expertul a constatat că roțile camionului ar fi trecut peste linia de demarcație de pe mijlocul drumului cu maximum 40 de centimetri, valoare considerată neglijabilă în contextul accidentului. Acest rezultat confirmă raportul deja prezentat de șoferul camionului.

Conform ultimelor informații apărute în spațiul public, starea lui Alex Zanardi s-a îmbunătățit ușor. Firstpost raportează că acesta a fost transferat de la spitalul San Raffaele din Milano la unul mai aproape de casa sa din Padova pe fondul îmbunătățiri ușoare a stării de sănătate, conform unui raport medical.

Italianul în vârstă de 53 de ani a fost plasat într-o comă insudă și a suferit trei operații la spitalul Santa Maria alle Scotte din Siena, în urma accidentului rutier în care a suferit grave leziuni la nivelul cap.

Din aceeași categorie...

Back to top button