Șoferul unei autoutilitare a provocat un accident pe A4, în Germania, din cauza oboselii la volan

Șoferul unei autoutilitare a provocat un accident pe A4 în Germania
În noaptea de miercuri spre joi, șoferul unei autoutilitare Fiat Ducato a provocat un accident rutier pe A4, în Germania, pe fondul oboselii la volan.

Pe 23 aprilie, puțin după ora 1:00 AM, șoferul unei autoutilitare, în vârstă de 37 de ani, a provocat un accident rutier pe autostrada A4 în direcția Dresda, înainte de intersecția Stadtroda, după ce a intrat violent în spatele unui camion al companiei Girteka, care se deplasa în aceeași direcție.

Șoferul unei autoutilitare a provocat un accident pe A4, în Germania, din cauza oboselii la volan

Acesta a avut noroc, deoarece impactul cu spatele camionului a fost pe partea dreaptă a autoutilitarei, astfel că, zona postului de conducere a fost mai puțin afectată de impact. Acesta a reușit să coboare singur din cabina complet distrusă, suferind răni minore.

VEZI ȘI: Ansamblu agabaritic de 140 de tone implicat într-un accident pe A2 în Germania

Ulterior, șoferul a fost transportat la un spital din Jena pentru investigații suplimentare.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii germani presupun că accidentul rutier s-a produs din cauza faptului că, șoferul autoutilitarei Fiat Ducato a adormit la volan.

Poliția din Turingia a deschis o anchetă împotriva tânărului șofer fiind cercetat pentru punerea în pericol a traficul rutier.

Follow #infotrucker