Știri

Șoferul unei comerciale ușoare a murit într-un accident pe A 61 din cauza lucrărilor

Vineri, 2 august 2019, șoferul unei comerciale ușoare și-a pierdut viața într-un accident pe A 61 în direcția nord între Gau-Bickelheim și Bad Kreuznach, din cauza lucrărilor.

Poliția din Rheinland-Pfalz a intervenit de urgență, vineri 2 august, la un accident rutier petrcut în zona ieșirii 51 spre Bad Kreuznach, pe autostrada A 61.

Șoferul unei comerciale ușoare a murit într-un accident pe A 61 din cauza lucrărilor

Șoferul unei comerciale ușoare nu a fost atent la lucrările efectuate în zonă și a intrat în plin într-un camion de 40 de tone care rula cu viteză foarte mică, zona fiind foarte aglomerată din cauza lucrărilor.

Șoferul de 32 de ani a rămas blocat în mașina, fiind nevoie și de intervenția pompierilor pentru a fi scos, după care a fost transportat cu elicopterul la spital. Din cauza rănilor, șoferul vehiculului comercial de 3.5 tone nu a supraviețuit.

Poliția din Rheinland-Pfalz informează că lucrările vor afecta în continuare traficul rutier în această zonă și că pe parcursul săptămânii vor intra în vigoare și anumite restricții de circulație, în funcție de solictărilor constructorului.

VEZI ȘI: Restricții de trafic pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în Köln

De asemenea, autoritățile locale recomandă ocolirea zonei prin punctul de ieșire de la Gau-Bickelheim, blocajele de trafic putând ajunge până la 7 kilometri din cauza acestor lucrări.

Rutele ocolitoare vor fi semnalizate corespunzător, a mai anunțat poliția din Rheinland-Pfalz.

Din aceeași categorie...

Back to top button