Șoferul unui camion înmatriculat în Cluj prins la furat de motorină în Franța

Șoferul unui camion înmatriculat în Cluj prins la furat de motorină în Franța
Șoferul unui camion înmatriculat în Cluj a fost prins la furat de motorină din camioane de o patrulă a Jandarmeriei franceze, într-o parcare de lângă Vinassan-Sud.

Duminică, 22 martie, ora 17:00, în timpul serviciului de supraveghere nocturnă, o patrulă a Jandarmeriei franceze din Narbonne s-a oprit într-o parcare de lângă Vinassan-Sud (Franța), de-a lungul autostrăzii A9, pentru a lua o declarație unui șofer de camion care susținea că cineva i-a furat motorină din rezervoare.

Șoferul unui camion înmatriculat în Cluj prins la furat de motorină în Franța

În timp ce jandarmiii verificau camionul celui păgubit, aceștia au observă că din parcare pleacă în grabă un camion înmatriculat în Cluj, care era urmărit pe jos de o persoană ce reclama faptul că soferul grăbit i-ar fi furat motorină.

Patrula Jandarmeriei franceze a interceptat camionul și l-a reținut pe șoferul acestuia.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat faptul că șoferul camionului înmatriculat în Cluj, care încerca să fugă, avea asupra sa o pompă de motorină artizanală, care se alimenta la curent electric, precum și diverse conducte și scule care permit ruperea bușoanelor rezervoarelor de motorină a camioanelor parcate.

VEZI ȘI: Producătorul de trailere Broshuis a anunțat că oprește temporar producția

De asemenea, în spațiile de depozitare ale semiremorcii, jandarmii francezi au descoperit mai multe bidoane care conțineau aprox. 200 de litri de motorină.

Șoferul camionului înmatriculat în România a fost arestat, iar acum se află în custodia poliție.

Pe lângă acuzația de furt calificat de carburant, șoferul camionului cu numere de Cluj este cercetat și pentru mai multe abateri de la timpii de condus și perioadele de odihnă. Acesta urmează să fie prezentat în fața unui judecător al tribunalului din Narbonne pe 15 septembrie 2020.

Follow #infotrucker

1 comentariu

  1. robert

    26/03/2020 at 9:01 AM

    Uite asa ne facem si mai ,,iubiti,, de alte tari de pe continent.Ne plangem ca se uita urat la noi cand afla ca santem romani.Va multumim tuturor celor care contribuiti la aceasta imagine….cu spanzuratoarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.