Știri

Șoferul unei furgonete cu prelată și-a pierdut viața într-un accident rutier pe A 7 din Germania

Șoferul unui furgonete cu prelată înmatriculată în Cehia și-a pierdut viața într-un accident rutier produs pe autostrada A 7 din Germania.

Marți, 27 august 2019, în jurul ore 17:16 PM, pe autostrada A 7 din Germania, în direcția Hanovra, între nodul rutier Westenholz și spațiul de servicii Allertal s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia șoferul unui furgonete cu prelată și-a pierdut viața.

Șoferul unei furgonete cu prelată și-a pierdut viața într-un accident rutier pe A 7 din Germania

Accidentul s-a produs din cauza unui blocaj rutier format într-o zonă de construcții de pe autostrada A 7. Un camion de 40 de tone a trebuit să încetinească pe banda din dreapta, însă acesta nu s-a oprit pe loc.

VEZI ȘI: FlixBus se extinde în Turcia prin achiziția companiei Kamil Koç

Aflat în spatele său, șoferul unei furgonete cu prelată înmatriculate în Cehia nu a sesizat faptul că vehiculul din fața sa încetinește, intrând violent în spatele acestuia.

În urma impactului, cabina furgonetei a fost distrusă complet. Din cauza leziunilor suferite, șoferul în vârstă de 18 ani aflat la volan și-a pierdut viața.

Sensul spre Hanovra a trebuit înschis complet pentru aproximativ o oră, benzile de circulație fiind ulterior redeschise succesiv de poliție.

Din aceeași categorie...

Back to top button