Bus

Solaris a comandat 120 de motoare PACCAR MX-11 de la DAF Components

Solaris a plasat o comandă pentru achiziția a 120 de motoare PACCAR MX-11 de la DAF Components, care vor echipa autobuzele urbane ce vor circula în Nazaret și Ierusalim.

Motoarele PACCAR MX-11 Euro VI vor fi livrate în combinație cu sistemul compact de tratare a emisiilor și sunt destinate utilizării în noul autobuz articulat Urbino nU18, care va fi utilizat în scurt timp în transportul public din Nazaret și Ierusalim.

Solaris a comandat 120 de motoare PACCAR MX-11 de la DAF Components

DAF Components este un furnizor independent de componente, precum motoare, axe și cabine, care sunt utilizate în întreaga lume de către producătorii de autobuze, autocare și vehicule specializate din sectoarele agricol și industrial.

VEZI ȘI: Shell intră oficial pe piața cardurilor de carburant din România

Cele 120 de motoare PACCAR MX-11 comandate de Solaris dezvoltă 370 CP/270kW și un cuplu maxim de 1.900 Nm la 900 rpm. O curbă plată de cuplu asigură o deplasare lină și un confort maxim al pasagerilor. Solaris a ales, de asemenea, motoarele PACCAR datorită fiabilității lor, dar și a costurilor de întreținere extrem de mici.

În plus, programul de întreținere cu un singur interval de service pe an asigură o utilizare maximă a vehiculelor. În Israel există deja 500 de autobuze Solaris echipate cu motoarele PACCAR.

Din aceeași categorie...

Back to top button