Solaris va livra 18 troleibuze Trollino 12 în Modena și Parma în 2020

Solaris va livra 18 troleibuze Trollino 12 în Modena și Parma în 2020
Producătorul polonez Solaris se află pe val, după câștigarea celor mai recente licitații pentru autobuze electrice sau troilebuze din Italia.

Pe lângă Milano (autobuze electrice Urbino 12), Solaris a câștigat licitațiile pentru troleibuze din Modena și Parma.

Solaris va livra 18 troleibuze Trollino 12 în Modena și Parma în 2020

Conform oficialilor companiei poloneze, în 2020 vor livra către regia de transport public din Modena opt troleibuze Trollino 12, în timp ce către TEP Parma vor livra alte 10 troleibuze Trollino 12.

Toate cele 18 troleibuze Trollino 12 sunt echipate cu un sistem electric la 750V, o valoare mai mare decât cea utilizată în industrie (600 – 650V).

Vehiculele vor fi echipate cu un motor central, dar și cu un pachet de baterii de 45 kWh, ceea ce înseamnă că aceastea vor putea parcurge o distanță semnificativă chiar și fără conexiune la rețeaua electrică.

VEZI ȘI: Doi imigranți descoperiți de britanici într-unul dintre camionele Scuderiei Ferrari

Aproape 80 de pasageri vor putea călători în Trollino 12, iar pe lista de opționale, italienii au bifat compartimentul cu aer condiționat, dar și suprafețe interioare care nu pot fi vopsite cu spray colorat.

De asemenea, italienii au cerut un sistem video pentru monitorizarea pasagerilor, un sistem pentru informarea acestora, cât și un sistem de iluminare ambientală cu LED cu consum redus.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.