BusȘtiri

Solaris va livra 22 de troleibuze Trollino 12 în Saint-Etienne

Compania Solaris Bus & Coach începe anul 2019 cu vești extrem de importante. Producătorul a reușit să câștige o licitație în Franța pentru livrarea unor troleibuze.

Este pentru prima dată când Solaris câștigă o licitație în Hexagon pentru livrarea de troleibuze, iar conform oficialilor companiei, constractul se va desfășura între 2019 și 2022.

Solaris va livra 22 de troleibuze Trollino 12 în Saint-Etienne

Pe toată această perioadă Solaris trebuie să livreze în orașul Saint-Etienne 22 de exemplare Solaris Trollino 12, un troleibuz cu lungimea de 12 metri.

Solaris Trollino 12 vin cu un sistem de propulsie semnat de Skoda, iar pachetul pregătit de producător vine și cu o baterie suplimentară de 40 kWh capabilă să ofere energie suficientă și în afara rețelei.

Mai mult decât atât, versiunile destinate francezilor vor fi echipate cu aer condiționat, un sistem special pentru monitorizare și un sistem de iluminare nou.

Toate exemplarele Solaris Trollino 12 care vor fi livrate în orașul francez vor fi cele în versiunea cu facelift, model care se comercializează exclusiv începând cu ianuarie 2019.

VEZI ȘI: A opta victorie pentru Kamaz și a patra pentru Eduard Nikolaev în Raliul Dakar

Primele 5 exempalre Trollino 12 vor fi livrate până la finalul anului curent. Alte 5 vor ajunge în Saint-Etienne până la finalul lui 2020, iar restul de 12 vor fi livrate până în 2022.

Mai mult decât atât, contractul semant permite extinderea comenzii cu încă două unități.

Din aceeași categorie...

Back to top button