Solaris va livra 300 de autobuze InterUrbino 12 la Roma

Solaris va livra 300 de autobuze InterUrbino 12 la Roma

După semnarea contractului pentru livrarea a 130 de autobuze electrice articulate în Varșovia, Solaris a semnat un nou contract pentru livrarea a 300 de InterUrbino 12 în Italia.

Compania de transport regional COTRAL a semnat un contract cu Solaris pentru livrarea a 300 de unități InterUrbino cu lungimea de 12 metri. Este al doilea contract de acest gen cu COTRAL după cel finalizat în 2016 care a prevăzut livrarea a 360 de unități InterUrbino.

Suma contractului este de 117 milioane de euro, iar primele 50 de unități vor fi livrate până la finalul anului curent. Conform oficialilor operatorului de transport, noile unități vor fi introduse pe ruta Roma – Lazio.

InterUrbino 12 poate transporta până la 55 de pasageri pe scaune, în timp capacitatea maximă de transport este de 67 de persoane.

Autobuzele vin cu locuri speciale pentru depozitarea bagajelor de mână, dar și cu o zonă cu suprafață de 5.2 metri pătrați pentru bagajele voluminoase. Autobuzul este echipat cu propulsor DAF MX-11ce dezvoltă o putere de 251 kW și respectă standardele Euro VI D.

VEZI ȘI: 32 de autobuze electrice SOR pentru orașului Brașov

La interior, fiecare unitate Solaris InterUrbino 12 va fi echipat cu un sistem video pentru monitorizare, un sistem de comunicare șofer-pasageri, dar și funcția MobilEye pentru protecția pasagerilor.

Mai mult decât atât, fiecare autobuz va dispune de un asistent pentru schimbarea benzii de rulare care va atenționa șoferul ori de câte ori acesta depășește banda de mers.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.