Solaris va livra mai multe autobuze electrice către regia de transport public din Paris

Solaris va livra mai multe autobuze electrice către regia de transport public din Paris
Solaris este unul dintre producătorii de autobuze electrice în mare formă, iar anul acesta, polonezii au reușit să obțină o serie de contracte importante cu multe dintre autoritățile din Europa.

Cel mai nou contract obținut de Solaris a fost cu Regia Autonomă de Transport din Paris. Contractul are o valoare de 10 milioane de euro și are în prim-plan modelul Urbino 8.9 LE.

Solaris va livra mai multe autobuze electrice către regia de transport public din Paris

Autobuzul electric este echipat cu un motor electric central capabil să genereze 160 kW, iar energia necesară rulării va fi stocată într-un acumulator cu o capacitate de 160 kWh.

Autobuzele pregătite de Solaris vor fi capabile să transporte până la 50 de pasageri, iar așa cum era de aștepta, ușile centrale vor dispune de o rampă de acces electrică dedicată persoanelor cu dizabilități.

Tot pe lista echipamentelor opționale, francezii au trecut un sistem de aer condiționat, un sistem pentru monitorizarea video și un alt sistem pentru stingerea incendiilor.

VEZI ȘI: “Spectatorii” unui accident mortal de pe o autostradă din Germania amendați cu câte 128 de euro

Mai mult decât atât, toate materialele folosite la exterior și interior nu vor putea fi acoperite cu graffiti, acestea fiind acoperite cu un strat special protector.

De asemenea, trebuie menționat că în ultimele luni acesta nu a fost singurul contract câștigat de Solaris în Paris. La începutul anului, autoritățile au comandat 18 exemplare Urbino 18 CNG.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.