ȘtiriTehnologie

Soluții de depozitare la rece pentru transportul viitorului vaccin anti COVID-19

Thermo King și-a extins portofoliul de soluții de depozitare temporară la rece, care îndeplinește cerințele unice de transport a viitorului vaccin anti COVID-19.

Companiile farmaceutice care produc viitorul vaccin anti COVID-19, aflat în etapa finală de testare, anticipează că vor avea nevoi speciale pentru transportul acestuia, iar tepmeraturile necesare vor fi de până la -70° C.

Soluții de depozitare la rece pentru transportul viitorului vaccin anti COVID-19

Noile soluțiile de depozitare la rece Thermo King permit acestor companii și distribuitorilor lor să asigure eficiența produselor lor pe întregul lanțul de aprovizionare: de la transportul aerian la transportul maritim, feroviar, rutier, livrarea pe ultimul kilometru și până la punctele de depozitare.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproape 20% din produsele de îngrijire a sănătății sensibile la temperatură sunt deteriorate în timpul transportului, iar 25% din vaccinuri ajung la destinație într-o stare degradată din cauza rupturilor apărute în timpul transportului.

„Având în vedere nevoia globală urgentă de vaccin împotriva Covid-19, lumea nu își poate permite pauze în lanțul de transport. Noile noastre soluții de depozitare la rece pot menține temperaturi de -70 grade Celsius pentru o perioadă extinsă de timp”, a declarat Dave Regnery, președinte și director de operațiuni al Trane Technologies.

VEZI ȘI: POWER LINE, noua gamă de semiremorci cu prelată Schwarzmüller

Thermo King și partenerii săi din întreaga lume pot oferi soluții de stocare temporară care mențin un punct setat până la -70° C și pot asigura controlul de temperatură, securitate și trasabilitate de la un capăt la altul prin telematică de ultimă generație.

Soluțiile suplimentare de depozitare includ remorci frigorifice, containere și cuburi portabile care pot fi ușor scalate și repoziționate în alte locații pe măsură ce se modifică cererea.

Soluții de depozitare la rece pentru transportul viitorului vaccin anti COVID-19

Pe lângă lansarea soluțiilor de depozitare la rece, Thermo King a ajutat clienții să identifice modalități de a maximiza gama de gheață uscată, care este adesea utilizată în transportul și depozitarea vaccinurilor, dar această soluție are anumite limitări.

Un recipient care folosește gheață uscată pentru a menține un produs înghețat poate necesita reînghețare dacă stă o perioadă lungă de timp sau este expus la condiții meteorologice extreme.

Thermo King oferă soluții de depozitare care pot prelungi substanțial durata de viață a gheții uscate sau pot elimina cu totul necesitatea acestui produs.

Din aceeași categorie...

Back to top button