CarburantiInfoTechȘtiri

Soluții premium de carburant prin TSG euroShell

Suntem convinși că orice companie de transport marfă este în căutarea acelor soluții care să-i permită reducerea costurilor de operare și creșterea profitabilității.

Costul cu carburantul reprezintă o provocare uriașă în transportul rutier. Și, chiar dacă producătorii de camioane și comerciale ușoare au reușit să reducă consumul de carburant pe cele mai noi generații de vehicule, există loc de a îmnunătății situația.

Producerea unui carburant de calitate nu este o muncă uşoară, mai ales când vine vorba de motoarele diesel. În timp ce petrolul conţine aproximativ 200-300 de tipuri de molecule în compoziţia sa, diesel este mult mai complex conţinând între 10.000 şi 30.000 de tipuri de molecule.

Soluții premium de carburant prin TSG euroShell

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor de transport, Shell investește continuu în cercetarea şi dezvoltarea celor mai calitative formule de carburant prin tehnologii avansate.

Shell V-Power, Shell Diesel Extra, Shell FuelSave Unleaded şi Shell FuelSave Diesel sunt doar unele dintre soluţiile inovative, pe care vi le oferă. Acestea sunt formule de carburant de calitate premium, care previn coroziunea sistemului de combustibil, economisesc energie, curăţă şi protejează motorul, crescând astfel atât performanţa motorului vehiculului cât şi a companiei.

De altfel, Shell împreună cu germanii de la Mercedes-Benz dețin recordul mondial în ceea ce privește consumul de combustibil, performanță obținută în 2011 în cadrul Record Run. Atunci, un camion Mercedes-Benz Actros MP3 alimentat cu Shell FuelSave Diesel a reușit performanța să consume 19.44 l/100 km pe o distanță de peste 12.000 de kilometri.

În continuare, cercetătorii Shell sunt în căutarea celor mai calitative soluţii de producere a unui carburant mult mai eficient, cu o performanţă îmbunătăţită. Pe lângă combustibil, TSG euroShell oferă și soluții precum taxe de drum, alimentare carburant, servicii rutiere, recuperare TVA respectiv securitate și servicii online.

Evident, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, însă vă recomandăm să încercați serviciile TSG euroShell.


Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button