Soluțiile moderne Scania pentru aeroporturi

Soluțiile Scania pentru aeroporturi
Companiile care oferă servicii în cadrul aeroporturilor pot apela la soluțiile moderne Scania, pentru a reduce amprenta de carbon în cadrul operațiunilor la sol.

Într-o eră în care industria de turism pune un accent tot puternic pe durabilitate, Scania oferă aeroportului internațional din München soluțiile care aduc tehnologia durabilă la rampe și pe piste.

Soluțiile moderne Scania pentru aeroporturi

Marile aeroporturi depind de o serie de vehicule de servicii și suport diferite în operațiunile lor. De aceea, soluțiile Scania bazate pe alternative precum bioetanol, biogaz, biodiesel sau hibride vor face diferența, în ciuda faptului că fiecare vehicul individual poate avea kilometraj anual sau ore de funcționare relativ mici.

„Camioanele de catering și cele de intervenție au un kilometraj anual redus, dar pot contribui la creșterea durabilității prin utilizarea combustibililor alternativi. Fiecare contibuție este importantă, iar clienții noștri conștientizează creșterea rapidă în acest domeniu”, a declarat spune Alexander Vlaskamp, ​​vicepreședinte senior Scania.

Spre exemplu, operațiunile în zonă închisă se pretează cel mai bine pentru electrificare, utilizând soluțiile hibride Scania.

„De exemplu, camioanele de catering parcurg distanțe destul de mici și pot avea timp pentru încărcare între misiuni. În caz că rămân fără energie electrică, pot oricând să se bazeze pe HVO pentru motorul lor cu ardere internă și să funcționeze în continuare cu o reducere de CO2 de până la 90%”

VEZI ȘI: Camionul Ford F-Max ajunge în Spania și Portugalia

De asemenea, Scania oferă motoare industriale care îndeplinesc cele mai noi cerințe privind emisiile din Etapa V, oferind în același timp o eficiență excelentă a combustibilului. Cel mai recent este DC16 315, un V8 de 710 cai putere, care respectă standardele de emisii Euro VI, cât și Etapa V.

Soluțiile moderne Scania pentru aeroporturi

Toate motoarele industriale ale Scania se bazează pe motoarele de camion, oferind astfel același nivel de performanță și fiabilitate, precum și posibilitatea de a folosi rețeaua mondială de piese și servicii Scania.

Scania este singurul producător care oferă camioane, autobuze, șasiuri și motoare care includ o gamă completă de soluții alternative pentru propulsie și alimentare.

Aceasta înseamnă că, indiferent de tipul de vehicul operat – pompieri, transport pasageri, catering, întreținere, inclusiv plug de zăpadă, aeroportul poate funcționa cu o amprentă redusă de carbon și, de asemenea, o economie de exploatare totală excelentă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.