Top NewsTrailer

Solutrans 2023: Daikin prezintă noua gamă de agregate frigorifice electrice și plug-in hybrid

Printre noutăți prezentate de Daikin la Solutrans 2023 se numără noile agregate frigorifice pentru remorci Exigoe Exigo Exigo Plug-in Hybrid și platforma de conectivitate Daikin Telematics.

Standul Daikin de la Solutrans 2023, unul dintre cele mai importante evenimente europene din industria transporturilor, va fi scena pe care va fi prezentată noua gamă de agregate frigorifice pentru furgonete, camioane și remorci pentru transport cu temperatură controlată.

Solutrans 2023: Daikin prezintă noua gamă de agregate frigorifice electrice și plug-in hybrid

Complet electrică și hibridă plug-in, noua gamă de agregate frigorifice reduce la minimum emisiile provenite de la motoarele cu combustie internă și include noua unitate de refrigerare pentru remorci Exigo, care, la rândul său, include platforma de conectivitate Daikin Telematics.

Agregatul frigorific pentru remorci Exigo a intrat în producția de masă la începutul anului 2023 și este construit pe o arhitectură electrică cu tehnologie Daikin Inverter pentru cea mai bună eficiență electrică din clasa sa. Acest marchează intrarea Daikin în domeniul refrigerării pentru transportul rutier și reprezintă un prim pas spre un agregat complet electric, cu emisii zero.

Exigo Plug-in Hybrid este în prezent în curs de dezvoltare. Deja optimizat pentru a funcționa cu energie electrică, Exigo va funcționa fără probleme cu noul pachet de baterii Daikin, comutând între motorul diesel și baterie pentru a reduce emisiile, cu motorul întotdeauna prezent pentru a asigura integritatea lanțului frigorific.

VEZI ȘI: Thermo King a prezentat rezultatele testelor cu sistemul AxlePower

Daikin Telematics este o nouă platformă de conectivitate care va fi inclusă în mod standard pentru Exigo, beneficiind de rețeaua extinsă de service Daikin din EMEA și de întreaga serie de oferte de servicii. Expusă pentru prima dată, Daikin va avea la stand o stație de lucru demonstrativă, care va permite vizitatorilor să exploreze toate caracteristicile și modul de utilizare a acestora.

Va fi expusă, de asemenea, linie completă de agregate frigorifice electrice și convenționale pentru camioane și furgonete, inclusiv Zanotti cu unitățile pentru furgonete Invisible și Zero, ambele disponibile ca unități electrice cu baterii și cu acționare directă, SFZ pentru camioane ușoare cu acționare directă și unități cu motor Uno pentru camioane.

În zona exterioară din cadrul târgului lionez, Daikin va expune remorca Exigo, complet operațională și pregătită pentru transportul produselor alimentare și farmaceutice. Cei care vor ajunge în această zonă vor putea vedea modul în care aceasta este utilizată în testele clienților afiliați Daikin în întreaga Europă.

Din aceeași categorie...

Back to top button