Spedition Hillert este primul client de MAN TGX EfficientLine 3

Spedition Hillert este primul client de MAN TGX EfficientLine 3

Spedition Hillert este prima companie de transport care a achiziționat noul model MAN TGX EfficientLine 3, pe care-l consideră a fi cel mai rentabil de pe piață.

În ianuarie 2017, compania Spedition Hillert cu sediul în Bocholt a achizitionat patru MAN TGX 18.460, inclusiv primul MAN TGX EfficientLine 3. Trei sferturi din flotă, adică 96 de unități cap-tractor sunt MAN EfficientLine, generațiile 1 și 2.

Toate sunt echipate cu MAN Telematics încă de la introducerea acestui instrument pe piață în 2002. De asemenea, în 2017, Spedition Hillert a pus în serviciu MAN-ul cu numărul 500 achiziționat din 1980 până în prezent.

În plus, pentru a optimiza eficiența economică și a utiliza la capacitate maximă camioanele sale, Spedition Hillert a apelat și la serviciile de pregătire a șoferilor MAN ProfiDrive și Connected CoDriver.

Cuplul mare al motorul MAN D26, optimizările aerodinamice și sistemele de asistență EfficientCruise și EfficientRoll ce contribuie la un TCO redus, fac din MAN TGX EfficientLine 3 un camion puternic, fiabil și în același timp mai economic decât predecesorii săi.

VEZI ȘI: Primele camioane Actros livrate cu serviciul Mercedes-Benz Uptime

Producția noii camioane MAN lansate la IAA 2016 a început în ianuarie 2017 în toate facilitățile de producție ale producătorului bavarez.

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.