ȘtiriTrailer

Spezzano Trasporti a comandat 15 remorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro

Impresionați de standardul ridicat de producție, italienii de la Spezzano Trasporti au comandat 15 remorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro.

Compania cu sediul în Corigliano Calabro (Calabria), specializată printre altele în transportul alimentelor poaspete și congelate va folosi preponderent noile remorci Kögel Cool – PurFerro în climatul cald din sudul Italiei.

Spezzano Trasporti a comandat 15 remorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro

Pe lângă standardul de calitate ridicat, remorca frigorifică Kögel Cool are și un grad mare de personalizare, pentru a satisface cele mai diverse nevoi de utilizare.

Astfel că, cei de la Spezzano și-a echipat remorcile cu echipament Ro-Ro pentru transportul însoțit pe navă, cu patru perechi de inele de ancorare a câte 12.000 kilograme și semnalistică conform DIN EN 29367-2.

În plus, remorca este echipată cu sistem de liftare automat al primei axe, sistem indicator de uzură al frânelor, înregistrator de temperatură, o cutie pentru depozitarea a 36 de euro paleți, o pereche de încuietori suplimentare în spate, un suport pentru lampă din oțel, diverse lămpi cu LED-uri și multe altele.

Caracteristici generale Kögel Cool – PurFerro
Pentru a face procesul de încărcare și descărcare cât mai silențios posibil, remorcile frigorifice Kögel Cool – PurFerro sunt echipate standard cu pardoseală din aluminiu cu zgomot redus.

Pentru o igienă sporită și o curățare simplă, podeaua vine cu tavi din aluminiu sudate care impiedică inclusiv pătrunderea umezelii în structurile portante ale remorcii, sporindu-i semnificativ durata de viață și rentabilitatea.

De altfel, întreg cadrul remorcii este protejat împotriva coroziunii cu un strat de vopsea nano-ceramică aplicată în câmp catodic, plus un strat de lac UV.

VEZI ȘI: Camioane încărcate cu mărfuri blocate cu zăpadă într-o parcare

Remorca îndeplinește, cerințele HACCP (Analiza Riscurilor și Punctul Critic de Control) pentru a proteja sănătatea consumatorilor în ceea ce privește transportul produselor alimentare cu temperatură controlată în traficul internațional de mărfuri.

De asemenea, remorcile frigo de la Kögel respectă și cerințele ATP/FRC.

Pereții dubelor sunt produși dintr-un polimer de spumă de înaltă calitate, mult mai avansați, cu un grad mare de izolare, fără conținut de clorofluorocarbon (CFC).

Pe interior, stratul de oțel al plafonului este acoperit cu folie din PVC dur.

Remorcile Kögel au un coeficient de transfer termic îmbunătățit semnificativ (valoare K), grație pereților cu grosimea de 60 mm, a acoperișul de 85 mm și a podelei de 125 mm. Această protecție eficientă împotriva efectelor de temperatură reduce consumul de energie și costurile.

În plus, remorca este dotată standard cu certificatul de siguranță pentru încărcare DIN EN 12642 Code XL, fiind adecvată pentru transportul mărfurilor generale și a celor paletizate.

Din aceeași categorie...

Back to top button