Splendid Drinks a achiziționat 10 furgoane MAN TGE 3.180

Splendid Drinks a achiziționat 10 furgoane MAN TGE 3.180
În cadrul IAA 2018, compania de distributie a băuturilor Splendid Drinks Deutschland GmbH a achiziționat 10 furgoane MAN TGE 3.180.

Originară din Luxemburg, dar cu sediul central în Berlin, compania Splendid Drinks s-a dedicat în mod constant logisticii și transportului băuturilor.

Splendid Drinks a achiziționat 10 furgoane MAN TGE 3.180

Astfel, la IAA Hanovra, Splendid Drinks a achiziționat un total de 10 furgoane MAN TGE 3.180, pe care le va utiliza pentru livrările “last mile” către clienții din nordul Germaniei.

Printre cele 10 furgoane achiziționate de specialistul în logistica băuturilor se află și cel de-al 10.000-lea MAN TGE produs în fabrica din Września (Polonia).

Vopsite în negru, noile furgoane Splendid Drinks au tracțiune față, motor ce dezvoltă 180 CP și cutie de viteze automată.

Oficialii companiei susțin că au ales MAN TGE datorită sarcinii utile mari, înălțimii joase de acces în spațiul cargo și conceptului cuprinzător de fixare a încărcăturii, potrivite în transportul băuturi.

VEZI ȘI: Girteka Logistics a primit certificarea TAPA TSR Nivel 1

Toate vehiculele sunt echipate cu interfață digitală RIO Box și sunt livrate cu contracte de service ComfortSuper.

Grupul Splendid Drinks operează în Germania ca distribuitor angro, specialist în logistică și partener de sistem în sectorul băuturilor.

Follow #infotrucker