ȘtiriUtilitare ușoare

Sprinter și Vito Tourer vin echipate standard cu Drive Style Monitoring

Mercedes-Banz Vans a anunțat că modelele Sprinter și Vito Tourer vin echipate standard cu sistemul Drive Style Monitoring.

Conform unui studiu realizat de Mercedes-Benz Vans, tot mai mulți clienți acordă o atenție deosebită modului în care șoferii conduc utilitarele ușoare.

Sprinter și Vito Tourer vin echipate standard cu Drive Style Monitoring

Studiul a scos la iveală că 64% dintre cei care dețin o flotă sau dintre IMM-urile care utilizează utilitare vor să folosească sisteme de telemetrie conectate pentru a observa modul în care sunt șofate vehiculele pe care le dețin.

În sprijinul acestor clienți, Mercedes-Benz Vans a decis să introducă sistemul Drive Style Monitor în echiparea standard pe modelele Sprinter și Vito Tourer. În plus, nemții menționează că acest sistem poate fi instalat și pe modelele deja achiziționate printr-un update over-the-air.

Sistemul oferă o mulțime de informații despre vehicul care pot duce la îmbunătățirea fiecări rute sau a traseelor zilnice.

Datele oferite de sistem sunt următoarele: modul de accelerare, anticiparea traficului, coasting, date critice de siguranță (viraje rapide, frânări bruște). Toate aceste informații vor fi disponibile instantaneu către managerii de flote.

VEZI ȘI: Asociațiile de transport bavareze LBS și LBT sunt sceptice privind traficul în zona Brenner

Astfel, proprietarii de vehicule vor putea îmbunătăți consumul de carburant și totodată vor putea prelungi durata de viață a consumabilelor (plăcuțe de frână, etc).

Pentru cei care vor să primească rapoarte și mai detaliate, Mercedes-Benz oferă versiunea PRO Connect a serivicului Drive Style Monitoring.

Din aceeași categorie...

Back to top button