Start-up-ul american Thor Trucks a devenit XOS Trucks

Start-up-ul american Thor are un nou nume: XOS Trucks
Fondată de fiul unui transportator american și colegul acestuia de clasă, compania ce poartă numele zeului tunetului Thor și-a propus că până la finalului lui 2019 să lanseze pe piață camionul electric ET-One.

Acum, americanii au pregătit o surpriză pentru fani: Thor Trucks a devenit XOS Trucks.

Start-up-ul american Thor Trucks a devenit XOS Trucks

„Rebrand-ul reprezintă o nouă etapă pentru noi. Pe măsură ce începem să ne uităm la ofertele de produse pe care le pregătim, am considerat că activitatea noastră trece de ideea de la care am plecat”, au scris oficialii start-up-ului în comunicatul de presă.

VEZI ȘI: Thor ET-One țintește supremația Tesla pe segmentul camioanelor electrice

XOS este prescurtarea de la „exosphere” (exosferă, stratul atmosferic situat la o altitudine de peste 1.000 de kilometri deasupra pământului) și este reprezentantivă pentru constructorul american, mai ales că acesta pregătește dezvoltarea unor tehnologii de ultimă oră și a unor soluții de mobilitate care depășesc orice de pe piața actuală.

Numărul de flote care fac tranziția de la motorină la mobilitatea electrică este în creștere, iar XOX urmărește să ajute flotele prin această tranziție cu mai mult decât un camion.

Noul nume va fi urmat de o ofertă extinsă de produse care se concentrează dincolo de camioane. Un anunț major în acest sens ar urma să fie făcut în perioada următoare.

Follow #infotrucker