Știri

Stefano Parisi este noul Managing Director al Bridgestone Europa

Bridgestone Europa a anunțat numirea lui Stefano Parisi ca Managing Director cu scopul de a consolida guvernanța corporativă și cultura de afaceri internaționale ale companiei.

Stefano Parisi ocupă din data de 2 noiembrie poziția de Managing Director pentru Bridgestone Europa, Regiunea Sud, urmând să coordoneze operațiunile grupului din cele 14 țări ale regiunii – inclusiv Italia și cei 200 de angajați. Regiunea Sud, una dintre cele șase regiuni comerciale ale grupului Bridgestone, cuprinde 14 ţări, dintre care România ocupă locul al doilea ca importanță, după Italia.

După ce a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bocconi, Parisi a câștigat 17 ani de experiență în industria de anvelope, deținând diverse funcții de răspundere în vânzări, în marketing și în management de divizii comerciale.

[pullquote align=”full” cite=”Laurent Dartoux, Senior Vice-Președinte Marketing și Vânzari Bridgestone Europa” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]17 ani de experiență în afacerea noastră și cunoștințele sale de pe piața italiană și din afară, l-au făcut pe Stefano candidatul ideal pentru a ghida activitățile viitoare ale uneia dintre cele mai importante șase Regiuni Bridgestone din Europa. Stefano, datorită experienței manageriale consolidate în Italia, Germania și în Europa de Est, va aduce pentru Bridgestone competențe extrem de valoroase în dezvoltarea afacerilor.[/pullquote]

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button