Stegmaier Group este primul client de MAN TGX PerformanceLine

Stegmaier Group este primul client de MAN TGX PerformanceLine

Ediția specială MAN TGX PerformanceLine de 640 CP cu numărul 001 pe șasiu a fost livrată diviziei de închirieri a Stegmaier Group.

Primul client al ediției speciale MAN TGX PerformanceLine este Business Fleet Services (BFS), divizia de închirieri a Stegmaier Group.

Modelul MAN TGX PerformanceLine a celor de la BFS este un cap-tractor 4×2 vopsit în albastru metalizat și pachet stilistic ce conține o bară frontală și laterală din oțel inoxidabil cu lumini integrate LED, precum și o bară uriașă de cu patru proiectoare de ceață.

MAN TGX PerformanceLine cu numărul 001 este cel de-al 3000-lea MAN pe care BFS îl cumpără și, în același timp, reprezintă aniversarea a 90 de ani de la Stegmaier Group.

Ediția PerformanceLine reprezintă tot ceea ce producătorul german cu leu pe logo are mai bun, plus câteva caracteristici speciale atât la interior cât și la exterior. Ediția PerformanceLine este disponibilă exclusiv doar pentru gama MAN TGX, fiind propulsat de un motor D38 Euro 6 de 640 CP.

În ceea ce privește aspectul exterior, capacele oglinzii și partea inferioară a grilei radiatorului sunt vopsite în culoarea antracitului. De asemenea, camionul se face remarcat prin anumite elemente cromate, parasolar și două goarne cu aer comprimat. Inscripția PerformanceLine de pe uși, indică faptul că este vorba de o ediție specială.

VEZI ȘI: Waberer’s a comandat 100 de semiremorci Kögel Mega Rail pentru transportul multimodal

Interiorul lui MAN TGX PerformanceLine este unul premium. Culoarea albastră este prezentă pe multe elemente. Cusătura albastră de contrast accentuează forma volanului din piele multifuncțional, scaunele cu confort ridicat și podeaua. Logo-ul cu leu este prezent pe tetierele scaunelor, fiind pus în evidență prin intermediul unui contur albastru.

Stegmaier Group este primul client de MAN TGX PerformanceLine

De asemenea, alte elemente distinctive a modelului sunt centurile de siguranță albastre și partea orientată spre interior a perdelelor, tot de culoare albastră. Panoul de bord are inserții de aluminiu de culoare albastru închis. Un logo suplimentar PerformanceLine a fost montat pe bord în partea pasagerului din dreapta.

Atunci când nu este pornit sistemul MAN Media Truck Advanced, pe display acestuia este afișat logo-ul PerformanceLine. Sistemul de infotainment se face remarcat prin sunetul remarcabil emis de difuzoare și numeroaselor funcții suplimentare, cum ar fi recepția radio digitală standard (DAB).

Exclusivitatea și confortul sunt oferite de ornamentele și scaunele îmbrăcate ce combină armonios pielea Alcantara cu cea normală.

Nava amiral a gamei TGX produsă în doar 100 de unități are 640 CP și a fost prezentată pentru prima dată la IAA 2016.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.