Companii de transport

Step One Spedition a achiziționat 100 de Mercedes-Benz Actros 1840 LS

Compania cu capital 100% românesc Step One Spedition a achiziționat 100 de camioane Mercedes-Benz Actros 1840 LS.

Prin achiziția celor 100 de Mercedes-Benz Actros 1840 LS, compania Step One Spedition își reînnoiește parțial, dar și extinde flota, ajungând astfel la un parc auto de 160 de camioane.

Step One Spedition a achiziționat 100 de Mercedes-Benz Actros 1840 LS

Cele 100 Actros 1840 LS sunt dotate cu Fleetboard și beneficiază de pachetul de service Mercedes-Benz Complete, fiind configurate special pentru necesitățile serviciilor de transport interurban de mărfuri și distribuție națională derulate de compania Step One Spedition.

Compania aprovizioneazăcele mai mari lanțuri de retail din Româniași activeazăîn transportul de bunuri din mai multe segmente, precum FMCG, retail de construcții etc.

”Ne bucurăfaptul căStep One Spedition a ales în continuare Actros, cu Fleetboard și pachet de service Mercedes-Benz Complete, ce asigură  funcționarea eficientă, dar și disponibilitatea ridicatăa camioanelor”, spune Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Cheile primelor camioane Actros 1840 LS le-au fost livrate celor de la Step One Spedition la începutul lunii septembrie, la fabrica de camioane din Wörth, Germania.

VEZI ȘI: Grupul Raben a preluat compania germană TGL TransportLogistik

„Am regăsit în Mercedes-Benz un partener de încredere, care înțelege exact ce presupune business-ul nostru și ne oferă flexibilitate și soluții personalizate pentru nevoile noastre.”, spune Bogdan Dragomir, administrator Step One Spedition.

Step One Spedition a achiziționat 100 de camioane Mercedes-Benz Actros 1840 LS

Toate camioanele sunt dotate cu sistemul Fleetboard, soluția telematicăde management al transportului care îndeplinește toate cerințeleîn materie de creștere a rentabilității activităților de transport.

Pentru utilizarea cât mai eficientăa camioanelor, serviciul Fleetboard permite automatizarea proceselor de transport, reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, gestionarea timpilor de lucru ai şoferilor, dar și monitorizarea permanentăa activității, în vederea obținerii unui cost de operare optim.

Mai mult, pentru a asigura o disponibilitate cât mai ridicatăa camioanelor, dar și pentru un control mai bun al costurilor, compania Step One Spedition a optat pentrucontractul de service Mercedes-Benz Complete pentru toate unitățile din flota sa.

Step One Spedition a achiziționat 100 de camioane Mercedes-Benz Actros 1840 LS

Acest pachet cuprinzător acoperătoate lucrările de service ce pot interveni pe parcursului întregului ciclu de viațăal camionului și este valabil în rețeaua internationalăde parteneri de service autorizați pentru camioane Mercedes-Benz.

Compania Step One Spedition are 100% capital românesc și afost înființatăîn 2009, în Oltenița, oferindservicii de transport național și internațional de mărfuri pe distanțe lungi și distribuție.

În cei aproape 10 ani de activitate, compania și-a extins constant flota de camioane și numărul de angajați, echipa numărând în prezent 300 de persoane și o flota 160 de camioane.

Din aceeași categorie...

Back to top button