InfoTechServiceȘtiri

Ștergătoarele Bosch Aerotwin Multi-Clip primele în testul ADAC

Stergătoarele Bosch Aerotwin Multi-Clip și Bosch Twin Spoiler au obţinut primele două poziţie în cadrul testului realizat de Clubul Auto German (ADAC) în acest an.

ADAC a testat un număr de opt ștergătoare de la diferiţi producători, toate pe un model VW Golf IV. Printre acestea s-au numărat patru lame de ştergătoare standard convenţionale şi patru lame plate moderne. Doar trei din cele opt lame de ştergătoare testate au obţinut calificativul „bun”. Ştergătoarele Bosch au obţinut cele mai bune rezultate la toate categoriile de testare.

Cel mai important criteriu de testare a fost calitatea ştergerii, constituind 90% din rezultatul total. Ştergătoarele au fost testate mai întâi în stare nouă şi încă o dată după 150.000 de cicluri de ştergere, expunere la lumină solară artificială şi funcţionare continuă – la temperaturi de +20 °C şi -10 °C. Bosch Aerotwin Multi-Clip a obţinut cele mai bune rezultate la aproape toate categoriile de testare. După expunerea la lumină solară artificială şi după funcţionare continuă, al doilea ştergător Bosch, Bosch Twin Spoiler, a obţinut rezultate chiar mai bune. În plus, ştergătorul Aerotwin a fost singurul produs ce a primit calificativul „bun” şi în condiţii simulate de funcţionare pe timp de iarnă.

Ștergătoarele Bosch Aerotwin Multi-Clip primele în testul ADAC

Materiale de înaltă calitate pentru performanţe ridicate de ştergere
Bosch Aerotwin asigură o ştergere excelentă datorită benzii cu arc Evodium personalizate, care se adaptează perfect la curbura parbrizului, asigurând astfel o presiune de contact uniformă şi o ştergere optimă în orice punct al parbrizului. Datorită profilului aerodinamic, lama ştergătorului nu se ridică, nici chiar la viteze mai mari, reducând nivelul de zgomot provocat de vânt. Cauciucul Twin din două materiale este atent proiectat cu o parte posterioară flexibilă, o margine rezistentă la uzură şi un strat de acoperire pentru o alunecare lină. Datorită acestui design, lama ştergătorului este extrem de rezistentă şi asigură o ştergere perfectă în orice moment, atât la temperaturi ridicate, cât şi la temperaturi reduse, precum şi atunci când este expusă la ozon.

Ştergătorul Bosch Twin Spoiler iese în evidenţă prin suportul său extrem de robust şi rezistent la coroziune, realizat în întregime din metal, care sporeşte rezistenţa lamei în orice condiţii meteorologice. Cauciucul ştergătorului utilizează tehnologia cu două materiale. Partea posterioară a acestuia asigură o ştergere uniformă şi lină, în timp ce marginea deosebit de robustă a lamei ştergătorului îmbină o curăţare optimă cu un nivel redus de uzură.

Adaptorului universal Bosch pentru montaj
Restul de 10% din rezultatele totale ale testului ADAC a fost constituit din calitatea execuţiei, riscul de rănire la montarea lamei ştergătorului şi claritatea instrucţiunilor de montare. Ambele lame de ştergătoare Bosch au obţinut rezultate excelente şi la aceste categorii. Pentru o montare simplă şi rapidă, lama Twin Spoiler este prevăzută cu un adaptor universal Quick-Clip pre-montat. Şi lamele Aerotwin sunt furnizate cu adaptorul universal Multi-Clip pre-montat.

Acesta este adaptat la diferitele tipuri de braţe de ştergătoare ale celor mai importante game de autoturisme din Europa. Codul QR de pe spatele ambalajului le permite şoferilor să descarce pe smartphone videoclipurile cu instrucţiuni pentru montarea rapidă a lamelor de ştergătoare.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button