Stralis NP cu suprastructură ROLFO utilizat în transportul de vehicule finite

Stralis NP cu suprastructură ROLFO utilizat în transportul de vehicule finite

IVECO și producătorul de suprastructuri ROLFO au demonstrat modul în care poate fi utilizat Stralis NP în transportul de vehiculele finite.

Conferința ECG din 2017 cu tema „Revoluțiile digitale în contextul turbulențelor politice” a oferit ocazia celor prezenți să discute despre principalele motoare ale schimbării în industria transporturilor, de la digitalizare la reducerea emisiilor.

Cu această ocazie, IVECO și-a expus viziunea sa cu privire la viitorul transportului durabil, prezentând specialiștilor din transportul de vehicule finite un camion Stralis NP alimentat cu gaz echipat cu suprastructură de ultimă generație ROLFO EGO E3, dezvoltat pentru transportului pe distanțe lungi.

De altfel, prima companie din sectorul de transport a vehiculelor finite care a achiziționat Stralis NP alimentat cu gaz echipat cu ROLFO EGO E3 a fost I-FAST Automotive Logistics, parte a grupului FCA.

După aproximativ 600.000 km parcurși, cele 10 camioane Stralis NP din flota i-FAST Automotive au înregistrat un consum de carburant cu 15% mai mic decât un camion cu motor diesel.

VEZI ȘI: Răceala și tratamentul pentru aceasta vă pot afecta capacitatea de a conduce

Având o autonomie de 1500 km și o viteză medie echivalentă cu a camioanelor diesel, camioanele au fost utilizate pe toate tipurile de trasee pentru a transporta automobile și vehicule comerciale, asigurând performanțe bune în ceea ce privește factorul de încărcare și flexibilitatea.

În plus, datorită dezvoltării rapide a rețelei de alimentare cu gaz din Europa, cele zece camioane Stralis NP sunt utilizate în mod regulat pentru operațiuni de transport în Italia, Franța, Belgia, Germania și Elveția.

Având în vedere aceste rezultate excelente, i-FAST Automotive Logistics a decis să mărească flota cu încă cinci unități.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.