InfoTechȘtiriTehnologie

Succes remacabil inregistrat de Delphi in proiectul vehicului autonom

Delphi Automotive PLC a finalizat cea mai lunga calatorie autonoma in America de Nord, pornind din San Francisco pana la New York in primul traseu de pe o coasta ce cealalta realizat vreodata cu un vehicul autonom. Aproape 5.500 de kilometri au fost in proportie de 99 la suta parcursi prin comenzi automate de condus.

Aceasta calatorie a fost utilizata de catre inginerii Delphi pentru cercetare si colectare de date utile pentru dezvoltarea ulterioara a tehnologiilor de siguranta active – sectorul din industria auto care inregistreaza cea mai rapida crestere. Echipa a colectat aproape 3 terabytes de informatii — ceea ce inseamna aproape 30 la suta dintre toate materialele printate din Biblioteca ce apartine Congresului American.

Succes remacabil inregistrat de Delphi in proiectul vehicului autonom

Vehiculul nostru a avut o performanta remarcabil de buna in timpul acestei calatorii, depasindu-ne asteptarile. Informatiile obtinute in urma acestei calatorii ne or ajuta sa optimizam produsele de siguranta activa existente si vor accelera dezvoltarea produselor viitoare, permitandu-ne sa livram tehnologii automotive de cea mai inalta clasa clientilor nostri, a spus Jeff Owens, Delphi chief technology officer.

Calatoria, care a durat noua zile, a traversat 15 state si Districtul Columbia. Pe parcurs, vehiculul a intalnit situatii complexe de conducere, cum ar fi devieri de trafic, zone in constructie, poduri, tunele, soferi agresivi si o varietate de conditii meteorologice.

Vehiculul autonom de la Delphi este echipat cu o gama completa de tehnologii si caracteristici avansate, multe dintre ele prezente deja pe vehiculele de pe piata din ziua de azi, cum ar fi atenuarea coliziunii, sistemele radar si camera integrata, avertizare coliziune frontala si parasire a benzii de circulatie.

Din aceeași categorie...

Back to top button