SportȘtiri

Surpriză pe multe roți pentru Ioan Andone

Ioan Andone a avut parte de o surpriză frumoasă și o experiență de neuitat, marca Fotbal Look, cea mai nouă emisiune de fotbal moderată de Roxana Ciuhulescu, difuzată pe Look TV. Contactat de Roxana, Ioan Andone sau Nea Ando cum îi spun apropiații habar nu avea ce surpriză uriașă, la propriu, îl aștepta.

„Nu știa la ce sa se aștepte, el doar a dat curs invitației mele de a-i face o surpriză. L-am dus pe A1 până la km 20, acolo l-am scos de pe autostradă, l-am legat la ochi și… .Știind ca îmi poate pielea orice, m-a rugat sa nu-l duc cu viteză, să nu-l rastorn și să nu-i fac nimic din ce ar putea să-i pună inima pe jar. Am mers încet preț de cinci minute, am parcat frumos, l-am ajutat să se dea jos din mașina (pentru că era legat la ochi) apoi i-am zis că am să-l plimb cu o limuzină frumoasă dar, mai întâi, va trebui s-o recunoască după… pipait. Am început în partea de jos, apoi, cu scuza că sunt două mașini, l-am dus și în spate. Până la urmă, a recunoscut (dupa pipait) sigla mașinii și, într-un final, și-a dat seama că este un camion. Uimit peste măsură, se gândea probabil ce urmează să se întample și i-am spus ca-l scot la o plimbare, ceea ce am și făcut (mai ales ca dețin și categoria C+E). Ne-am urcat în cel mai nou camion Volvo FH de 440 CP și am făcut un tur pe autostradă. La întoarcere, sub îndrumarea instructorului Alexandru Cazan, l-am urcat la volan pe Ando și l-am pus la treabă”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu, moderator Fotbal Look.

Surpriză pe multe roți pentru Ioan Andone

„Deși era puțin speriat că nu condusese în viața lui un camion și că, mai mult, avea un camion cu semiremorcă ce ajungea la o lungime de aproape 17 m și o încărcătură de 40 tone, era totuși fascinat și curios să vadă ce înseamnă să conduci un asemenea „monstru”. Pentru că aveam la dispoziție o curte aproape cât un teren de fotbal, Ando s-a „jucat” cu noul camion de parcă îl condusese în viața lui de multe ori, surprinzător pentru noi toți ceilalți. La final, l-am dus să vadă și încărcătura pe care a trasportat-o și a fost surprins să vadă că în semiremorcă avea foarte multe mingi Adidas Brazuca. S-a bucurat ca un copil iar satisfactia mea maximă a fost că am reușit să-l surprind într-un mod foarte plăcut. Oamenii speciali trebuie cateodată surprinsi. Cu siguranță nu va uita aceste momente, iar camionul în miniatură pe care l-a primit de la Volvo Trucks îi va readuce aminte că într-o zi a condus și el o astfel de „jucărie””, a mai adăugat Roxana.

Vedeți totul în exclusivitate în cadrul emisiunii Fotbal Look, difuzată pe Look TV.

Din aceeași categorie...

Back to top button