AutoȘtiri

Suzuki expune întreaga gama la Salonul Auto București & Accesorii

La ediția a 13-a a Salonului Auto București & Accesorii, Suzuki va expune toată gama de modele disponibilă în România.

Programat în perioada 1 – 11 octombrie 2015, Salonul Auto București & Accesorii va avea loc în cadrul complexului Romaero Băneasa. Lansat anul acesta și în România, modelul Suzuki Vitara va fi în centrul atenției și la Salonului Auto București & Accesorii, mai ales după introducerea în gamă a versiunilor Vitara S, prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, și a versiunii diesel echipată cu transmisie automată. Modelul Vitara se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare, pachetele Urban și Rudge de design exterior – interior, motorizări economice Euro 6 pe benzină și diesel, disponibile atât cu transmisie automată, cât și manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare. Prețurile pentru noul Vitara pornesc de la 14.100 Euro (cu TVA Inclus).

Tot în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va fi expus și modelul Suzuki S-Cross Special Edition echipat cu sistemul multimedia cu ecran de 7 inch care oferă conectivitate smartphone, Bluetooh, USB, slot SD card, cameră pentru mersul înapoi, navigație, dar și grilă față și baghete geamuri exterioare cromate.

Suzuki expune întreaga gama la Salonul Auto București & Accesorii

În afara modelelor Vitara și S-Cross, vor mai fi expuse modelele Jimny, o ediție speciala Suzuki Swift Violet Edition, versiune echipată cu volan sport îmbrăcat în piele cu cusături violet, tapițerie mixtă alcantara/piele, grilă cromată și jante din aliaj în două nuanțe, dar și un model Swift echipat cu instalație GPL. De asemenea, Suzuki va prezenta și o serie de soluții profesionale de instalații GPL pentru modelele mărcii, toate modelele echipate cu GPL benefiicind de aceeași perioadă de garanție de 5 ani, fără limită de kilometri.

În perioada 1 – 11 octombrie, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii, vor fi disponibile o serie de oferte speciale de finanțare pentru cei care vor achiziționa un model Suzuki.

Din aceeași categorie...

Back to top button