AutoȘtiri

Suzuki expune întreaga gama la Salonul Auto București & Accesorii

La ediția a 13-a a Salonului Auto București & Accesorii, Suzuki va expune toată gama de modele disponibilă în România.

Programat în perioada 1 – 11 octombrie 2015, Salonul Auto București & Accesorii va avea loc în cadrul complexului Romaero Băneasa. Lansat anul acesta și în România, modelul Suzuki Vitara va fi în centrul atenției și la Salonului Auto București & Accesorii, mai ales după introducerea în gamă a versiunilor Vitara S, prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, și a versiunii diesel echipată cu transmisie automată. Modelul Vitara se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare, pachetele Urban și Rudge de design exterior – interior, motorizări economice Euro 6 pe benzină și diesel, disponibile atât cu transmisie automată, cât și manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare. Prețurile pentru noul Vitara pornesc de la 14.100 Euro (cu TVA Inclus).

Tot în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va fi expus și modelul Suzuki S-Cross Special Edition echipat cu sistemul multimedia cu ecran de 7 inch care oferă conectivitate smartphone, Bluetooh, USB, slot SD card, cameră pentru mersul înapoi, navigație, dar și grilă față și baghete geamuri exterioare cromate.

În afara modelelor Vitara și S-Cross, vor mai fi expuse modelele Jimny, o ediție speciala Suzuki Swift Violet Edition, versiune echipată cu volan sport îmbrăcat în piele cu cusături violet, tapițerie mixtă alcantara/piele, grilă cromată și jante din aliaj în două nuanțe, dar și un model Swift echipat cu instalație GPL. De asemenea, Suzuki va prezenta și o serie de soluții profesionale de instalații GPL pentru modelele mărcii, toate modelele echipate cu GPL benefiicind de aceeași perioadă de garanție de 5 ani, fără limită de kilometri.

În perioada 1 – 11 octombrie, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii, vor fi disponibile o serie de oferte speciale de finanțare pentru cei care vor achiziționa un model Suzuki.

Din aceeași categorie...

Back to top button