AutoȘtiri

Suzuki Mighty Deck și Air Triser vor fi expuse la Tokyo 2015

Compania Suzuki expune în cadrul celei de-a 44-a ediții a Salonului Auto de la Tokyo (30 octombrie – 8 noiembrie 2015) un total de 34 de modele, printre care și conceptele Suzuki Mighty Deck și Air Triser. Dintre acestea, 12 automobile și 3 motociclete vor fi prezentate în premieră mondială, iar unul în premieră națională în Japonia.

Tema standului este „Suzuki Next 100”
Suzuki va sărbători a 100-a aniversare în 2020, iar Salonul Auto de la Tokyo reprezintă ocazia perfectă pentru a prezenta modelele și tehnologiile pe care brandul le va dezvolta în următoarea perioadă pentru a marca acest eveniment.

O serie de concepte noi vor dezvălui ideile Suzuki despre ceea ce înseamnă plăcerea de a conduce. Printre conceptele care vor fi expuse la Tokyo se numără și Ignis, care arată intenția Suzuki de a reveni pe piață cu un crossover compact, Suzuki Mighty Deck, care oferă un nou tip de distracție în segmentul mini sau Hustler Scoot, un scooter care amplifică plăcerea de a te deplasa pe două roți.

Suzuki Mighty Deck și Air Triser vor fi expuse la Tokyo 2015

La standul Suzuki vor fi expuse și noile modele lansate, inclusiv Vitara (Escudo pentru piața din Japonia), dar și noul Baleno, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. De asemenea, Suzuki va expune și cele mai noi tehnologii și motoare dezvoltate.

Utilitate în segmentul mini
Conceptul Mighty Deck este un concept “urban/outdoor” care oferă libertatea de mișcare între situații contrastante: oraș și natură sau muncă și distracție. Chiar dacă modelul este unul din clasa mini, plafonul din pânză și portbagajul deschis îi conferă utilități diverse, și este dedicat persoanelor cu un stil de viață plin de aventuri și care vor să evadeze din cotidian.

Minivan compact cu lounge privat
Conceptul Air Triser redefinește segmentul de minivan compact, spațiul din interior și modul inteligent în care pot fi configurate scaunele, oferind senzația unui lounge privat. Atunci când Air Triser este parcat, scaunele pot fi configurate în modul de relaxare (cu scaunele față în față), sau în modul lounge (când scaunele formează o canapea în formă de U). Pasagerii se pot bucura de conținutul media de pe smartphone pe un display mare poziționat pentru a oferi o vizionare perfectă. Faptul că Air Triser oferă pasagerilor numeroase modalități de relaxare, inclusiv în momentul staționării, este o noutate în segmentul minivan-urilor compacte

Un magazin ambulant
Producătorii de legume și fructe, dar nu numai, au acum la dispoziție un vehicul conceput special pentru nevoile lor. Carry se transformă dintr-un vehicul comercial ușor într-un magazin mobil în câteva momente și este ideal pentru comerțul ambulant în centrul orașelor, la festivaluri și alte evenimente speciale.

În total, Suzuki va expune 22 de automobile la stand printre care se numără și modelele Swift, Solio Bandit, SX4 S-Cross, WagonR, Spacia, Alto, Alto Lapin, Jimny și versiunea Spacia concepută special pentru persoanele cu dizabilități.

De asemenea, Suzuki va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo motoarele 1.0-litri BoosterJet (turbo cu injecție directă, pe benzină), 1.4-litri BoosterJet (turbo cu injecție directă, pe benzină), 1.2-litri DualJet și 0.8-litri DDiS (2 cilindri, diesel), dar și sistemul AllGrip și motoarele turbo dezvoltate pentru motociclete.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button