Auto

Suzuki România și-a mărit rețeaua de dealeri

Autohaus Huber și ATP Motors RO au intrat în familia Suzuki România și vor reprezenta marca japoneză în orașele Deva, respectiv Baia Mare.

Lansarea noului Vitara, politica globală a mărcii și calitatea noilor modele dar și a serviciilor oferite au dus la o creștere a vânzărilor în 2015, acest trend continuându-se și în 2016. Cu 17 dealeri, Suzuki România a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 31% în 2015, numărul total de vehicule Suzuki înmatriculate în România fiind de 1.135 de unități, comparativ cu 865 de unități în 2014.

Una din prioritățile Suzuki în România este crearea unei rețele de dealeri care să acopere toate zonele țării, iar 2016 este unul care atrage o serie de noi parteneri puternici care vor ajuta la consolidarea mărcii pe piață.

Suzuki România și-a mărit rețeaua de dealeri

Strategia Suzuki România a avut la bază o dezvoltare continuă a rețelei de dealeri și dezvoltarea campaniilor promoționale și a serviciilor adoptate pieței din România, astfel că începând din această săptămână, Suzuki România va avea două noi reprezentanțe, Autohaus Huber în Deva și ATP Motors RO în Baia Mare, care se adaugă astfel celor 17 dealeri existenți în acest moment. Ambele reprezentanțe vor fi dealership-uri 3S: Sales, Service, Spare&Parts.

[pullquote align=”full” cite=”Alin Radu, director general Suzuki România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Cu un program ambițios pentru următorii ani, cu o serie de modele noi care se vor lansa în perioada următoare și cu o gamă apreciată de clienții din România, Suzuki este un brand care are un potențial foarte mare de creștere. Avem acum doi noi parteneri în Transilvania și cu siguranță este un beneficiu important pentru marcă.[/pullquote]

Reprezentanța Autohaus Huber din Deva este situată în Calea Hunedoarei nr. 1A (Sântuhalm), ia reprezentanța ATP Motors RO în Baia Mare pe Bulevardul București, nr. 65. În cele două showroom-uri sunt expuse toate modelele comercializate de Suzuki în România –  Vitara, S-Cross, Celerio, Swift și Jimny, iar noii parteneri oferă și servicii post – vânzare, prin service-uri moderne autorizate și dotate conform standardelor recomandate de producător.

[pullquote align=”full” cite=”Andreas Huber, Autohaus Huber” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Piața auto este în ușoară creștere și am considerat că este un moment oportun pentru a ne mări portofoliul. Investiția noastră este una în viitor și consider că această marcă are un potențial mare și mă bucur că putem contribui la creșterea rețelei în zona centrală a țării.[/pullquote] [pullquote align=”full” cite=”Mircea Cirț,  ATP Motors RO” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Planurile ambițioase ale mărcii pentru următorii ani, portofoliul interesant de vehicule și potențialul de creștere în România au fost tot atâtea motive care au dus la deschiderea acestui showroom. Experiența noastră se completează perfect cu imaginea mărcii Suzuki și sunt convins că împreună vom avea succes pe termen lung.[/pullquote]

Suzuki România a început anul cu o creștere de 325% comparativ cu aceeași perioadă din 2015. Astfel, conform datelor emise de DRPCIV pe primele 4 luni ale anului, s-au comercializat 426 de unități, (Vitara 293 unități, S Cross 81 unități, Swift 26 unități, Celerio 16 unități, Jimny 10 unități), iar cota de piață a mărcii este de 1.9 %.

https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button