Sygic a lansat planificatorul de rute pe Internet

Sygic a lansat planificatorul de rute pe Internet
Sygic a anunțat lansarea planificatorului de rute pe web, care permite utilizatorilor să își planifice traseul pe Internet și să îl trimită direct la aplicația de navigație prin GPS pentru dispozitive mobile.

Acesta permite utilizatorilor să își planifice și să își distribuie comod traseul de pe un computer, pentru a-l trimite apoi la aplicația de navigație prin GPS Sygic pentru dispozitivul mobil. 

Sygic a lansat planificatorul de rute pe Internet

Sygic Maps, prima hartă online axată pe călătorii, a fost lansată la jumătatea lunii mai a acestui an, iar de atunci este utilizată de peste 100.000 de persoane pentru planificarea propriilor itinerarii.

Cu funcția nou-lansată de planificator de trasee pe web, Sygic adaugă o dimensiune complet nouă serviciului.

Conducătorii auto, cei care o vor aprecia cel mai mult, pot acum să își planifice cu ușurință traseul acasă pe computer și să îl trimită pe propriul dispozitiv mobil sau să îl distribuie altor persoane.

Funcția de planificator de trasee pe Internet va fi apreciată și de cei care se pregătesc să plece în vacanță

Pe lângă planificarea traseului, pot utiliza Sygic Maps pentru a elabora un itinerariu complet pentru călătoria lor.

Spre deosebire de alte hărți online, Sygic Maps afișează locurile de interes direct pe hartă, ceea ce facilitează întocmirea planurilor zilnice de călătorie sau simpla salvare a locurilor interesante pentru mai târziu.

Website-ul oferă, de asemenea, ghiduri de călătorie utile, imagini video realiste la 360°, funcție de căutare hoteluri sau oferte complete de călătorii și posibilitatea de a cumpăra bilete.

Noul planificator de trasee pe web de la Sygic este disponibil gratuit pe maps.sygic.com.

Follow #infotrucker