ȘtiriTransport 4.0

Sygic a lansat funcția de trafic în timp real pentru România

Aplicația de navigație Sygic este disponibilă cu funcția de trafic în timp real pentru România.

Conform TomTom, București are cele mai mari ambuteiaje din Europa. Anul trecut cetățenii au pierdut aproape 1 oră în fiecare zi în ambuteiaje.

Sygic a lansat funcția de trafic în timp real pentru România

Din acest motiv, Sygic consideră că funcția de trafic în timp real va ajuta șoferii să petreacă mai puțin timp pe trasee.

Funcția de trafic în timp real reprezintă o parte foarte importantă a navigației, deoarece aceasta permite îmbunătățirea traseului calculat pe baza situației actuale.

Cel mai bun și cel mai rapid traseu către destinația șoferului este optimizată în timp ce acesta conduce, pe baza informațiilor de trafic în timp real.

Sygic GPS Navigation oferă informații excelente legate de trafic, prin tehnologie TomTom Traffic cu date colectate de la peste 400 de milioane de șoferi.

VEZI ȘI: Record mondial pentru cel mai mare unboxing din lume (VIDEO)

Informațiile de trafic în timp real extrem de precise sunt actualizate o dată la 2 minute, așadar utilizatorii vor ști întotdeauna unde este trafic și cât de mult va dura până vor ajunge la destinația lor finală.

Datorită algoritmului de calcul, aplicația va găsi cea mai bună cale de a evita ambuteiajele prin sugestii automate de trasee mai rapide.

Descrisă ca una dintre aplicațiile cele mai de succes din lume de către BBC, în prezent Sygic este cu adevărat un lider în domeniul navigației auto.

Funcția de trafic în timp real este disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Android și IOS.

Din aceeași categorie...

Back to top button