ȘtiriTransport 4.0

Sygic Truck Navigation a atins un milion de descărcări

Aplicația Sygic Truck Navigation a atins 1 milion de descărcări pe Android, întărind poziția de cea mai utilizată aplicație de navigație pentru camioane din întreaga lume.

Sygic aniversează un 1 milion de descărcări pe Android prin oferirea gratuită a funcției Head-Up Display în următoarele 7 zile pentru toți clienții care achiziționează licența pentru Sygic Truck Navigation în valoare de 9.99 euro.

Sygic Truck Navigation a atins un milion de descărcări

Cele 1 milion de descărcări ale aplicației oferă un feedback excelent pentru dezvoltatorul acesteia, care apreciază toți șoferii de camion care au încredere în Sygic Truck Navigation și o utilizează constant.

Sygic Truck Navigation este un sistem de navigație complet cu hărți 3D realistice care conțin resticțiile de circulație, căutare și calculare precisă a traseului. Aplicația utilizează hărți special definite cu funcții specifice pentru vehicule de tonaj mai mare care evită în mod automat drumurile care nu sunt potrivite pentru acestea.

Șoferii pot selecta tipul de vehicul, pot defini dimensiunile și greutatea, iar sistemul de navigație va evita în mod automat pasajele joase și drumurile care nu sunt potrivite pentru acel tip de vehicul.

VEZI ȘI: Informații de bază despre Head-Up Display (HUD)

Aplicația Sygic Truck Navigation oferă de asemenea funcții specializate precum puncte de interes (POI), locuri de parcare și benzinării potrivite pentru camioane.

Începând cu 7 iulie 2017, fiecare utilizator nou va obține Head-up-Display (HUD) gratuit. Această funcție de siguranță excelentă proiectează informații de navigație pe parbrizul șoferului prin intermediul ecranului telefonului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să ia ochii de pe șosea pentru a consulta software-ul de navigație.

Head-up Display încorporat în Sygic GPS Navigation
Sygic a venit cu soluția de a elimina nevoia unui dispozitiv separat pentru HUD prin implementarea tehnologiei în cadrul aplicației de navigație. Această caracteristică este parte a aplicației Sygic Truck Navigation, astfel că interfața standard a acesteia poate fi schimbată pentru a permite proiecția pe parbriz.

Funcția HUD de la Sygic oferă șoferilor experiența Sygic completă, cu funcții precum trafic în direct și ghidare vocală pas cu pas.

Din aceeași categorie...

Back to top button