Știri

Thermo King T-1200R Whisper Pro, noul agregat de frig pentru distribuția urbană

Thermo King a început producția T-1200R Whisper Pro, cel mai nou model de agregat de frig montat pe camion, conceput pentru distribuția urbană.

Thermo King a lansat T-1200R Whisper Pro, o nouă generație de agregat de frig pentru camioane. Modelul este certificat PIEK și răspunde cerințelor actuale de funcționare silențioasă și conectivitate îmbunătățită în distribuția urbană.

Thermo King T-1200R Whisper Pro, noul agregat de frig pentru distribuția urbană

„Cerințele de certificare PIEK au devenit mai stricte în ultimii ani, iar certificatele mai vechi au expirat la sfârșitul lunii martie 2023. Suntem mândri că noul T-1200R Whisper Pro este, începând de astăzi, singura unitate de refrigerare diesel pentru camioane care este certificată PIEK. Clienții noștri pot beneficia acum de cea mai mare capacitate de răcire din gama de camioane și pot continua să opereze eficient în orașele cu zone cu zgomot redus”, spune Davide Previsdomini, Manager de produs camion la Thermo King.

T-1200R Whisper Pro este disponibil în versiune diesel sau, opțional, în versiune hibridă.

Unitățile T-1200R Whisper Pro, certificate PIEK, sunt conforme cu standardele ATP (Accord Transport Perrisable), oferind clienților cea mai rapidă răcire în timpul procedurilor de pregătire a cursei și fără compromisuri în ceea ce privește capacitatea de răcire în regim de mare viteză.

Thermo King T-1200R Whisper Pro: Sistem telematic în standard

T-1200R Whisper Pro vine cu sistemul telematic BlueBox în standard, cu 2 ani de contract TracKing inclus în prețul de achiziție și utilizează geofancing pentru a trece automat în modul silențios, certificat PIEK, atunci când intră într-o zonă predefinită cu emisii reduse de zgomot.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull cumpăra 49% din producătorul de semiremorci ușoare Berger

Acest lucru le permite transportatorilor să opereze fără restricții în programele de zi și de noapte, cu liniștea că unitatea respectă reglementările privind zgomotul din zona respectivă. În cazul modelului hibrid, atunci când este disponibilă energia de la camion, unitatea trece pe motor electric pentru a reduce și mai mult emisiile.

Aplicația dedicată permite încărcarea rapidă a tuturor geofancing-urilor din jurul zonelor PIEK și a zonelor cu emisii scăzute (LEZ) pe controler în timpul configurării și adăugarea de intervale de timp în care unitatea trebuie să respecte reglementările LEZ și cele privind emisiile de zgomot.

Din aceeași categorie...

Back to top button