MagazinȘtiri

T-Festival 2015 va avea loc pentru prima data in Bucuresti

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), in parteneriat cu cu Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri (IRU), anunta lansarea celei de-a treia editii a Festivalului International al Transportatorilor –T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, transportatorilor, motocicletelor si muzicii rock din sud-estul Europei, va avea loc in perioada 8-10 mai, la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti.

Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii. In acelasi timp, T-Festival reprezinta o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor, intr-o atmosfera relaxanta.

T-Festival 2015 va avea loc pentru prima data in Bucuresti

„Suntem extrem de bucurosi ca anul acesta organizãm T-Festival in Bucuresti si mai ales cã acest festival, unic in Romania, atinge un nou nivel de desfãsurare, mult mai amplu si interesant. Pe langã evenimentele devenite deja traditionale in cadrul festivalului, vom organiza in data de 8 mai, Conferinta Internationalã “Provocãri si solutii pentru facilitarea comertului echitabil si transportului in UE si regiunea eurasiaticã „, la care vor fi prezenti speakeri si participanti de nivel inalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociatiile  transportatorilor. Mai mult decat atat, pentru UNTRR, anul 2015 reprezintã si celebrarea a 25 de ani de activitate pe care ii vom sãrbãtori tot pe 8 mai, in cadrul Galei dinner ocazie cu care se vor acorda si Premiile Industriei de Transport.”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

In cadrul festivalului, se vor organiza concursuri de ”Cel mai frumos camion” si ”Cea mai frumoasa motocicleta”, cat si o intrecere care va desemna ”Cea mai popularã formatie rock”.
Premiile totale se ridicã la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro, produse si servicii in valoare de 2.000 euro, in timp ce urmãtoarele douã locuri vor primi produse si servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro.

Castigãtorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse si servicii in valoare de 500 euro. La sectiunea de cea mai frumoasã motocicletã, locul I va primi 2.000 de euro, sumã cu care va fi recompensatã si formatia rock care va castiga trofeul de popularitate.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucurestean, va fi parada camioanelor si motocicletelor intre Romexpo si Piata Unirii si retur, organizatã cu ocazia Zilei de 9 mai – „Ziua tuturor transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band si un show cabaret.

In afarã de cele trei concursuri din festival, publicul se va putea delecta la statia de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar si cu show-uri moto, truck, drifting, demo-uri, cascadorii, alãturi de invitati speciali. In cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocã sau prototipuri de la universitãti; MOTO – cu zona Harley Owners Grup, special dedicatã posesorilor de Harley Davidson, realizatã in parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participantii isi vor putea face tatuaje si participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajosi vor incerca Human Slingshot: prastia umanã; KIDS si food court.

Un bilet pentru o zi costã 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiazã de intrare gratuitã.
Anul trecut, T-Festival s-a desfasurat in localitatea Jucu din judetul Cluj, iar, in 2013, pe autodromul IFPTR de la Targu Mures.

Din aceeași categorie...

Back to top button